DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sn. Alpi bu dediklerinizi yaptım ancak sadece swf uzantılı dosya Bu dosya nedir açıkcası hiçbir bilgim yok bu konuda da bir açıklama yapabilirmisinizAraç çubuğunun herhangi bir yerini sağ tıklatın Denetim araç kutusu'nu seçin bu araç kutusundaki diğer denetimler(Çekiç ve anahtar resmi)'i tıklatın açılan listeden ShockwaveFlash objesini bulup seçin excel sayfanızın herhangi bir yerini tıklatın. Nesne sayfaya eklenmiş oldu bu nesneyi sağ tıklatın Özellikleri seçin Açılan özellikler penceresinden movie yi bulun .swf uzantılı dosyanızın yolunu buraya yazın ve herhangi başka bir yeri tıklatın. işlem bu kadar
Sn: kemaldemirSn.komutan63
Ek'teki Resimlere bakınız.
Hocam dediğiniz gibi arattırdım buldum dosya yolunu (C:\Belgeler\Oyunlar) Movie içine yazdım bundan sonrası yani bunları yaptıktan sonra ne elde etmiş olacağızswf uzantılı dosyalar flash dosyalarıdır bilgisayarınızda muhakkak böyle bir dosya vardır. bilgisayarınızda *.swf yazarak aratın tahmin ediyorum ki birkaç tane çıkar. Bu tür dosyaları macromedia flash, swich gibi programlarla kendinizde yapabilirsiniz ancak bu işde ayrı bir uzmanlık alanıdır.
Hocam tamamdırDosyanın tam yolunu yazmalısınız
C:\Belgeler\Oyunlar\SizinDosyanız.swf
yukarıdaki "SizinDosyanız" yerine dosyanızın adını yazın.
Bunu yaparak flash dosyanızı excelde izleyebilirsiniz.
yukarıdaki adres te swf dosyası oldugu belirtilmemiştir.Bu şekilde yazdım.
Movie içine
C:\Documents and Settings\user\Desktop\wf_index yanlış yaptığım kesin nerde yanlış yapıyorum.
Private Sub UserForm_Initialize()
ShockwaveFlash1.Movie = "C:\Documents and Settings\user\Desktop\wf_index.swf"
End Sub