• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

filtrelenen sayfaalrın otomatik mail ile gönderimi hakkında

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
MERHABA ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR FORUM SAYFASINDA VE FORUM SİTELERİNDE ARADIM AMA SORUNUMA ÇARE BİR DÖKÜMAN BULAMADIM
YAPMAK İSTEDİĞİM ŞU BEN DATA SAYFASINA BİLGİLERİ YAPIŞTIIRACAM YAPİŞTIRDIĞIM BİLGİLER İÇİNDEKİ BAYİ KODU DİKKATE ALINARAK DAHA ÖNCEDEN HAZIRLADIĞIM MAİL SAYFASINDA O BAYİ KODUNA HANGİ EMAİL ADRESİNİ TANIMLADIYSAM DATA SAYFASINDAKİ O BAYİ KODUNA AİT BİLGİLER o EMAİL ADRESİNE GİDİCEK VE GİDEN MAİL RAPOR SAYFASINA EKLENECEK ÖRNEK EKTE BU ARADA BEN OFFİCE 2007 kullanıyorum bilgilerinize cidden çok sıkıntılar yaşıyorum 300 bayim var ve her birine ait 6 çeşit data sorgulamma gerekiyor birde bu 6 çeşit raporu derle toparla 300 bayiye mail at :( ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER herkese

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,
"MAİL" sayfasında aynı bayi koduna ait birden fazla email adresi var sanırım. Bu adreslerin tümüne mi gönderilecek? Bir de "RAPOR" sayfasındaki bigi sutununu sanırım siz dolduruyorsunuz.
İyi çalışmalar.

düzeltim farklı mail yok şuan rapor sayfasını ben kendim işlemiyorum bilgiler mail olarak gittiğinde rapor sayfasınada eklenecek otomatik çok zor ve karışık bir durum

Merhaba,
sorumu yanlış anladınız sanırım. Mail adreslerinin firma kodlarına göre kayıtlı olduğu sayfada aynı firma koduna ait birden fazla satır var.
00000.23152 İLKER
00000.23152 İLKER
00000.23152 İLKER
00000.23152 İLKER
bu satırlatın hepsine gönderir. Diğer sorum ise bilgi sütununda yer alan "Okundu", "Okunmadı" değerleri. Raporu oluştururken böyle bir değer atanamaz. Saygılar

Merhaba,
dosyayı gerçek verilerle test edebilirsiniz, saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba dentex örneği inceledim gerçek mailleri yazdım mail gönder dediğimde herhangi bir işlem yapmıyor mailde gitmiyor saygılarımla

Merhaba,
Modül2'deki
Kod:
'      Call posta(sat)
satırını
Kod:
      Call posta(sat)
şeklinde başındaki ' işaretini kaldırıp deneyiniz. Tabii ki Outlook yüklü olduğunu farzediyoruz. Saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sadece mail adreslerini ekledi

denedim bu sefer oldu ancak şöyle birşey oldu
açılan mail gönderme sayfalarında şunlar var TO kısmında maile kimi eklemişsem onu eklemiş
CC kısmınada ben kimi eklemişsem onu CC ye eklemiş bu şekilde her satır için bir mail oluşturdu ama satırları metin olarak eklemmedi veya ek olarakta atmadı

Ekli dosyalar

• örnek resim.JPG
    örnek resim.JPG
    84.5 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba,
Ben şunu anladım ve yapmaya çalıştım;
Siz "Data" sayfasına ne yapıştırıyorsanız, tümünü tarıyor ve bayi kodunun karşılığında "MAİL" sayfasında hangi mail adresleri varsa gönderiyor ve rapor sayfasında tek tek yazıyor. Ve bunları yapıyor dosyadaki kodlar. Eğer bunların dışında bir sorun varsa açıklamadan kaynaklanıyor sanırım. İyi çalışmalar.

sayın dentex bahsettiğiniz şeyi yaptım anacak birincisi mailleri gönderiyor yanlız bayinin data sayfasındaki bilgisi maille gitmiyor ve giden mail ise rapor kısmına işlenmiyor acaba ben bir yerde bir hatamı yapıyorum saygılarımla

Merhaba,
sayın dentex bahsettiğiniz şeyi yaptım anacak birincisi mailleri gönderiyor yanlız bayinin data sayfasındaki bilgisi maille gitmiyor ve giden mail ise rapor kısmına işlenmiyor acaba ben bir yerde bir hatamı yapıyorum saygılarımla
Bayii'nin, data sayfasındaki hangi bilgisi maille gitmiyor? sizin açıklamalarınızda böyle bir bilgi bulamadım. Bu yüzden gönderdiğiniz ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi "Buraya maille ilgili bilgi yazılacak" yazısını getirdim. Eğer açıklamalarınız detaylı ve net olursa çok daha çabuk sonuç alabiliriz, saygılar.

sayın dentex öncelikle ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim; konunun ilerleyişi ile alakalı güzellikler size eksikler ise şahsıma aittir diyerek konuya açıklık kazandırayım

data sayfasında o bayi kodu hangi satırsa var ise o satırları ayrı bir excel sayfasında toplayacak ve o excel sayfasını gönderilecek olan mailin ekine yerleştirerek gönderecek saygılarımla teşekkürler

merhaba,
şimdi anlaşıldı, üzerinde çalışacağım, saygılar.

Merhabalar,
8 no'lu mesajda dosya güncellenmiştir. Test edip sonucu bildirirseniz sevinirim, kolay gelsin.

SAYIN DENTEX ZİHNİNİZE EMEĞİNİZE RUHUNUZA SAĞLIK ŞAHANE OLMUŞ
sistemi geliştirmek adına şunuda yapsak nasıl olur diye düşündüm giden mailde bayinin adı ardından konu kısmına ben ne yazarsam o gelsin

örneğin
" Demir Market HAZİRAN AYI HESAP ÖZETİNİZ " burda hazıran ayı hesap özetinizi mail sayfasındaki G sutununa ben ne yazarsam o olacak birde şunu düşündüm örneğin benim 500 bayim var mail gönder dediğimde 500 bayinin koduna göre aşağıda sayfa açacak bu hem sistemi kasar hem sonra tek tek silmek sorun olur

acaba şunuda ekleyemezmiyiz mesala bayiye mail gittikten sonra aşağıya filtrelenen o sayfa kendinden silinse bütün mailler gittikten sonra sadece DATA , RAPOR ve MAİL sayfaları kalsa

birde bayi koduna göre datalardan verileri toplayıp filtreliyorya filtrelenen sayfayı da biçimlendiremezmiyiz örneğin kenra çizgileri oluşsa veya başlıkların olduğu sayfalar renkli olsa veya satırlar otomatik genişlese yani hücrelerin içerikleri net görünse hücreler birbirlerinin üzerine binmese bayiler excel kullanmasını bilmediklerinden hücreleri düzenlemek sıkıntı oluşturur

bence bu dosya bu şekilde ilerde kullanan herkes için daha güzel olacak ŞİMDİDEN ELLERİNİZE SAĞLIK saygılar KULLANAN HERKES adına

Merhaba,
dosyanız ektedir, iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

ALLAH sizin gibi aklını milletine hayırlı işlerde kullanan insanlarımızı aramızdan eksik etmesin ellerine sağlık sizinle tanışmak isterdim saygılarımla

Sizler de varolun, umarım bir gün tanışırız, saygılar.

sayın dentex büyük özürlerimi beyan ederek şunu ifade edecem ekte yaptığınız çalışmanın başlıkları değişti araya sutunlart girdi acaba sistemi kırmızı başlık sistemine göre uyarlıyabilirmiyiz eskisi sarı başlık idi çok özür dilerim saygılarımla

Ekli dosyalar

Geri