Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
filtrelenen sayfaalrın otomatik mail ile gönderimi hakkında
Efendim iyi gunler.. Konuyu ve dosyalari inceledim, kendime uyarlamaya calistim ama pek basaramadim. Konu sundan ibaret: 3 sayfamiz var. Analyst Details,Weekly-all ve de Mail. Analyst sayfasinda B sutununa gore filtreleyip, K sutunundaki veriyi mailin konusuna ekliyoruz. (Weekly result+(ksutunu) ) Sonra weekly all sayfasinda g sutununa filtre koyup a-ah sutunlari arasindaki verileri dosya eki olarak maile weekly result ismisyle ekleyecegiz. Mail sayfasindaki analystler to kismina, team leader de cc kismina geliyor. Mail sayfasindaki metin kutusundaki yazanlari da mail body ye ekliyoruz. Umarim derdimi anlatabildim. Ofiste office 2007 kullaniyoruz. Klavye Turkce olmadigi icin ozur diliyor iyi gunler diliyorum...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.