Filtreleme

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
bütünsel filtreleme yapmak istiyorum..

http://rapidshare.com/files/444351320/excell.rar

demek istediğim vardiya listesi var..birde puant listesi..vardiya listesi ile puant listesi arasındaki fark birinde çalışılan günler de sayılar 1 2 3 hafta tatilleri h harfi.puant listesinde vardiya listesinde sayı olan yerlere x koyulacak.ancak bunları değiştirmek birbiri arasında geçiş yapmak sıkıyor.ben şunu yapmak istiyorum mesela seçtiğim bölgede filtreleme yaparak.normal filtreleme sadece sütun yapıyor.komple alan seçip orda filtreleme yapılsa sadece sayıları seçilse çıkan sayıları komple x yapabilme şeklinde bir çalışma yapılabilirmi.demek istediğimi anlatabildimmi.veya ototmatik olarak bunu nasıl yapabiliriz..

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Dosyalarınızı foruma eklermisiniz. Ayrıca dosya üzerinde hücre adresleri belirterek yapmak istediğiniz işlemi açıklarsanız yardım almanız kolaylaşacaktır.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
serdar arkadaş rapideen eklemiş.Bu dosyadan anşlaşılabilir.filtreleme yapınca komle satır bir hücreye göre çıkıyor.o zaman da diğer sütunlar görülmediği için onlardaki aynı durumu göremiyoruz.benim demek istediğim komple alam üzerinde hücre filtreleme oluyor.komle alan üzerinde filtrelenenler çıkınca değişikli yapınca hepsini seçerek değişiklik yapılabilir.