Exelde Kazasız iş günü saydırma ve Powerpointe bağlantı oluşturma.

Excel Vers. ve Dili
2007
Merbaha;

İş yerimizdeki portal ekranlarında gösterilen slayt sunumuna patronum iş yerimizde şu kadar gündür kaza olmuyor diye yazdırmamı istedi. Ben şu an bunu manüel olarak yapıyorum. Forumda baya aradım fakat istediğim şeyi bulamadım. Tam olarak istediğim hücrenin birine iş kazası olan tarihi yazacam. Bir altında da bugünün tarihi otomatik gelecek ve bana o tarihten bu güne kaç gün geçtiğini gün olarak söyleyecek. Ama bunu güncelleyerek yapacak. Exel konusunda fazla tecrübem yok. Daha bu exelin sadece gün kısmının PP'de gösterilmesi işi var. Yada bu iş direk powerpointte yapılabilir mi? Bana bir yol gösterecek veya yardım edecek üstatlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Excel Vers. ve Dili
2010
şu kadar gündür kaza olmuyor yerine şu tarihten itibaren kaza olmuyor diye yazsanız olmaz mı?

Excel Vers. ve Dili
2007
şu kadar gündür kaza olmuyor yerine şu tarihten itibaren kaza olmuyor diye yazsanız olmaz mı?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Fakat sırf bu iş için yapılmış elektronik tabelalar var ve iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip yerlerde şu kadar gündür diye yazması gerekiyormuş. Fakat nasıl yazdığı önemli değil.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007/2010 eng
is kazasi tarihini b1 hucresine girildigini varsayarsak
b2 hucresine =bugun()-b1
yazin
formulu isinizi gorecektir

Excel Vers. ve Dili
2007
Hücre biçimini genel yapınca oldu. Çok teşekkür ederim. Bu değeri power pointe atma hakkında da yardım ederseniz çok sevinirim. Birde bu değer kendini günceller mi? otomatik olarak.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007/2010 eng
powerpoint aktarimi hakkinda bilgim yok. forumda ararsaniz bulabilirsiniz.
powerpointe link atiliyor sanirim.
evet bu deger kendini gunceller.