excelden worde değişen veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
ofis2010
Arkadaşlar.forumları inceledim ama excel tablolarını worde aktaramadım.Rapor yazarken her seferinde verileri giriyorum worde kes kopyala yapıştır yapıyorum.bu benim zamanımı boşuna harcıyor.excelde yaptığım formüllere yeni veri girdiğimde worde otamatik olarak değiştirmesini istiyorum.benim için çok önemli ne olur yardımcı olun.excel ve word dosyaları çok yüklü olduğu için gönderemiyorum ama ilgilenen arkadaşlar bana gmail adresinizi verirsenizi gönderebilirim.beni ceptende arayabiirsiniz (533 4178800)teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
word de tablo ekleme bölümünde excel elektronik tablosu ekle diye bir bölüm vardır excelde yaptığın tabloyu hiç excelde yapmayıp word un içinden yapıp kullanırsan istediğin olur tahminimce ondada yine formüller kullanabilirsin.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Alternatif.

• Exceldeki tabloyu seçiniz
  • Worde geçiniz
  • Özel Yapıştır dan Bağ Yapıştırı Seçiniz
  • Tamam
Türü olarak excel seçerseniz Biçimiyle birlikte worde görülür.
Denemelerimde tablo üzerine gelip sağ tık ile güncelle dediğinizde ya da wordu açtığınızda sizi uyarır güncelleme konusunda o günceller.

Ancak yeni satır eklendiğinde eski satır adedi kalıyor. Bunu da tablo üzerinde Alt+F9 tuşlarına bastığınızda gerekli bilgileri gösterir.

Sayfa1!R1C1:R6C4"

gibi bir veriyi göreceksiniz, bunun anlamı 1. satır 1. kolondan 6. satır 4. kolonuna kadar aldığını gösterir. Siz bu değerleri değiştirerek verinin tamamını çekebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
frontpage
wordden excele bilgi alma

sayın kale1903 Öncelikle excelde tablonuzu hazırlayın.Tablonuzu kayd edip excelden çıkın.
Sonra bir word belgesi açın.Araçlar sekmesinde adres mektup birleştirme yada 2010 versiyonunda adım adım adres mektup birleştirme sekmesini tıklatın.tabi burada ileriyi seçerken işlemin mektup ,etiket vb olduğunu seçmelisin.Sen etiketi seç.İleriyi tıkla.Sana hangi belgeye bağlanmak istediğini soracak.Yaptığın excel belgesini adres gösteriyosun.Farklı bir tablo biçimi oluşturup bu tablonun belli bölümlerine veriler getirtebilirsin.Tabi wörd ile çalışırken excel belgesi kapalı olmalıdır.Böyelece istediğin isim ve sınıfa göre artık neyi baz alırsan o işleme göre wördden çıktı alabilirsin.Belgeni gönderirsen sana yardımcı olmaya çalışırım.