- Excel Vers. ve Dili
- WİN10-TURKÇE
Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim. Eğer yanlış yere yazdıysam veya sorunu yanlış şekilde anlattıysam özür dilerim. Aşağıda yazdığım formülde en sonda hata veriyor. Ben excel üzerinden mail göndermek istiyorum.
İşyerim ile alakalı bir excel hazırlıyorum. Herşey tam istediğim gibi ancak nihai olarak istediğim formül çalışmıyor. Değer hatası veriyor.[url=https://hizliresim.com/ha38dfc]
[/URL]
Bunun sonunda değer hatası veriyor.
G2, H2 ve I2 hücrelerinde mail adresleri var.
S2 hücresi mailin konusu. Burası da doğru şekilde çalışıyor.
R2 Hücresi şu şekilde.
P2 Hücresi şu şekilde.
Q2 Hücresi şu şekilde.
"Konu hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul Belgelendirme Müdürlüğüne 0262 723 12 50 veya 0262 723 13 99 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar."
Eğer mail içerik kısmına ( yani yukarıdaki formülde body kısmına) kısa yazı vs. yazdığımda gayet düzgün çalışıyor. Ama ben bu bilgilerin mail içeriğinde olmasını istiyorum. Sizce problem nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Forumda yeniyim. Eğer yanlış yere yazdıysam veya sorunu yanlış şekilde anlattıysam özür dilerim. Aşağıda yazdığım formülde en sonda hata veriyor. Ben excel üzerinden mail göndermek istiyorum.
İşyerim ile alakalı bir excel hazırlıyorum. Herşey tam istediğim gibi ancak nihai olarak istediğim formül çalışmıyor. Değer hatası veriyor.[url=https://hizliresim.com/ha38dfc]
XML:
=KÖPRÜ("mailto:"&G2&"?Subject="&S2&"&cc="&I2&";"&H2&"&body="&R2;"MAİL GÖNDER")
G2, H2 ve I2 hücrelerinde mail adresleri var.
S2 hücresi mailin konusu. Burası da doğru şekilde çalışıyor.
XML:
=B2&"Numaralı TSE Belgenizin Askı Durumu Hakkında"
XML:
=P2&""&Q2
XML:
="Merhaba ,
"&B2&" Numaralı belgenizin askı süresi dolmuştur.
TSE ile imzaladığınız sözleşme gereği askı takip incelemesi talep etmeniz veya "&"askı süresinin uzatılması hususunu talep etmeniz gerekmektedir. Aksi durumda ilgili Yönergeler hükümlerince işlemler yapılacaktır."
"Konu hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul Belgelendirme Müdürlüğüne 0262 723 12 50 veya 0262 723 13 99 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar."
Eğer mail içerik kısmına ( yani yukarıdaki formülde body kısmına) kısa yazı vs. yazdığımda gayet düzgün çalışıyor. Ama ben bu bilgilerin mail içeriğinde olmasını istiyorum. Sizce problem nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla.