Merhabalar,
Aşağıdaki linkte konuyla ilgili olarak değerli forum üyeleri sayesinde excel'de macro sorgusuyla sonuca ulaştık, ancak veri sayısı fazlalaştığında macro yanıt vermiyor ve haliyle yükü kaldıramadığı için excel kitleniyor.
Çözümlü macro dosyasını bir alt linkte paylaşıyorum. Söz konusu macro'yu excel yerine, verileri Access programına yükleyerek macro'yu Acces'de çalıştırmak bu soruna bir çözüm olabilir mi ya da nasıl bir öneride bulunabilirsiniz?
Teşekkür ederim.
Çözülen Konu:
Aşağıdaki linkte konuyla ilgili olarak değerli forum üyeleri sayesinde excel'de macro sorgusuyla sonuca ulaştık, ancak veri sayısı fazlalaştığında macro yanıt vermiyor ve haliyle yükü kaldıramadığı için excel kitleniyor.
Çözümlü macro dosyasını bir alt linkte paylaşıyorum. Söz konusu macro'yu excel yerine, verileri Access programına yükleyerek macro'yu Acces'de çalıştırmak bu soruna bir çözüm olabilir mi ya da nasıl bir öneride bulunabilirsiniz?
Teşekkür ederim.
Çözülen Konu:
Çözümlü Macro Dosyası:Kesişen Tüm Kümeleri Bir Üst Kümede Birleştirmek
Merhaba, Benim ID ve Grup bilgilerinin olduğu bir datam var bu data içinde ID veya Grup bilgisi nedeniyle en ufak ilişkisi olan kayıtları belirlemem gerekiyor. Detayına aşağıda yer veriyorum. Datam şu şekilde: Çok sayıda grup var ve bu grupların içinde ID’ler var. Bu grupların bazısında 1...www.excel.web.tr