Excel UserForm Calendar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05.03.2019
Merhaba,
Ustadlarım ve sevgili kardeşlerim benim sql den çekmiş olduğum bir excel makrom var ve bu makroda excelin belli hücrelerine tarihleri yazarak çalıştırıyorum ancak söyle birşey eklemek istiyorum bir userforma tarih tablosu koyarak buradan 2 tarih aralığı seçilerek çalıştırılsın ancak internette araştırdım MSCOMCT2.ocx isimli bir dll li gösterdikten sonra userform a calendar geliyormuş ama excel 2013 kullanıyorum ve bir türlü çalışmalarıma rağmen getiremedim tarih tablosunu siz değerli forum sakinlerinden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürümü bir borç bilirim.

örnek bu video daki gibi bir calendar
https://www.youtube.com/watch?v=yQw73kRgkGI

Son düzenleme:

ahmethuseyin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel2007
17-06-2028
Merhaba,
Ustadlarım ve sevgili kardeşlerim benim sql den çekmiş olduğum bir excel makrom var ve bu makroda excelin belli hücrelerine tarihleri yazarak çalıştırıyorum ancak söyle birşey eklemek istiyorum bir userforma tarih tablosu koyarak buradan 2 tarih aralığı seçilerek çalıştırılsın ancak internette araştırdım MSCOMCT2.ocx isimli bir dll li gösterdikten sonra userform a calendar geliyormuş ama excel 2013 kullanıyorum ve bir türlü çalışmalarıma rağmen getiremedim tarih tablosunu siz değerli forum sakinlerinden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürümü bir borç bilirim.

örnek bu video daki gibi bir calendar
https://www.youtube.com/watch?v=yQw73kRgkGI
Merabalar ben okadar bilgili degilim ama bu ocx lerden dolayi zamaninda bayagi ugrasmidim,oncelikle belki sizde var bilemiyorum ben bahsettiginiz ocx ekledim, siz bu ocx bilgisayariniza tanittinizmi youtubda anlatildigi gibi cmd den 32 veya 64 gibi islemler tamammi,kisaca tam anlayamadim biraz daha anlatirsanzi bildigim birey varsa yardimci olmak isterim
saygilairmla

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe
05.03.2019
dosyayı ekledim sisteme monthview geldi ancak userforma eklerken bu şekilde hata veriyor

[/url][/IMG]

ahmethuseyin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel2007
17-06-2028
Exceliniz ozel degilse sadece o tarih olan bolumu ekleyebilirmisniz bende bir test edeyim ,bende farkli ocx lerde kurulu bilgisayarimda bu arada benim bazi bilgisyarimda 2007 bazilarinda 2013 var bundan dolayi ben sorun yasamiyorum,ama xp den 7 gectigimde bu ocx lerde sorun yasadim simdi win 10 kurdum bu ocx veya dll bagli sorunlar cikti deneme yanilmayla cozuldu,

Saygilarimla