Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Murat hocam ilginizden dolayı teşekkür edrim.ekte gönderdiğim şekilde word sayfasına atmasını ve bu şekilde çıktısını almak istiyorum.Formda bir kod bulup çalışma sayfama uygulamaya çalıştım lakin beceremedim.Hata ve word sayfası düzgün çıkmadı inşallah anlata bilmişimdir.
Afedersiniz size çok zor bir soru sormuşum, şimdi farkettim. :dusun: :dusun: :dusun:
Keşke siz de yazım kurallarına uygun yazsanız, ne iyi olurdu.
Sanırım kelimelerle oynamayı seviyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla, devrik mevrik idare edin diyorsunuz ya da nasıl cümle kurulur unutmuşsunuz.
Yazdığınız mesajı tekrar okuduğunuzda, bundan sonraki mesajlarınızı karşınızdakinin nasıl anlayacağını da düşünerek yazarsanız; karşınızdaki kişiyle iletişiminiz daha kuvvetli olur, en azından sizi daha iyi anlamasını sağlamış olursunuz...
Sitede Excel-Word İşlemlerinde bilgisi yüksek olan arkadaşlar var. Size yardımcı olacaklardır.
hayırlı akşamlar hocalarım.
murat hocam sağolsun ilgilendi lakin tam olarak anlatamadım ondan dolayı kendinin değerli zamanını aldığım için öcelikle özür dilerim.
formda lemruk hocamın paylaştığı kodları uygulamaya çalıştım lakin yapamadım bu konuda bir yol gösterirseniz sevnirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.