• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel sayfasını worde aktarma

Excel Vers. ve Dili
2010
üstadlarım excel sayfasını userformdaki aktar butonu ile nasıl aktarırım çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim

Ekli dosyalar

Fatih Bey, sayfayı olduğu gibi resim olarak aktarmak işinizi görür mü ? :dusun:

Murat hocam ilginizden dolayı teşekkür edrim.ekte gönderdiğim şekilde word sayfasına atmasını ve bu şekilde çıktısını almak istiyorum.Formda bir kod bulup çalışma sayfama uygulamaya çalıştım lakin beceremedim.Hata ve word sayfası düzgün çıkmadı inşallah anlata bilmişimdir.

Ekli dosyalar

worde resim olarak mı atacak hocam benim için önemli hocam yazım kuraalrına göre çıktısını almak yazının

Afedersiniz size çok zor bir soru sormuşum, şimdi farkettim. :dusun: :dusun: :dusun:

Keşke siz de yazım kurallarına uygun yazsanız, ne iyi olurdu.
Sanırım kelimelerle oynamayı seviyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla, devrik mevrik idare edin diyorsunuz ya da nasıl cümle kurulur unutmuşsunuz.
Yazdığınız mesajı tekrar okuduğunuzda, bundan sonraki mesajlarınızı karşınızdakinin nasıl anlayacağını da düşünerek yazarsanız; karşınızdaki kişiyle iletişiminiz daha kuvvetli olur, en azından sizi daha iyi anlamasını sağlamış olursunuz...

Sitede Excel-Word İşlemlerinde bilgisi yüksek olan arkadaşlar var. Size yardımcı olacaklardır.

İyi akşamlar...

word sayfasına aktarma

hayırlı akşamlar hocalarım.
murat hocam sağolsun ilgilendi lakin tam olarak anlatamadım ondan dolayı kendinin değerli zamanını aldığım için öcelikle özür dilerim.
formda lemruk hocamın paylaştığı kodları uygulamaya çalıştım lakin yapamadım bu konuda bir yol gösterirseniz sevnirim.

Ekli dosyalar

Geri