Excel kendini siliyor.

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Mrblar. Çok ilginç bir şey ama başlıkta da yazdığım gibi kullanmış olduğum bir excel programı kendini siliyor.
Doğrudan temin ismindeki excel programı makro içerdiğinden ilk etapta içeriği etkinleştir diyor. Ben iki kez tamam dediğimde gri bir sayfa açılıyor ve sonra tüm sekmeler boş görünüyor. Kpattığımda ise excel dosyası tamamen kayboluyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Benim için çok önemli bir program yenisini yapmayı bilmiyorum ve yapan kişiyede mesaj attım ancak dönüş yapmadı yardımcı olursanız sevinirim. Dosyayı ekledim.Teşekkürler. DOSYA

Ayrıca bir arkadaş tarihi 01.01.2015 yaptığında sorun olmadığını söyledi excelin şifresi 476335.tarihe bağlı kendini silmesini sağlayan bir kod yazılmış olabilirmi acaba bulamadım.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Evet tarihe bağlı otomatik olarak silinmesi sağlanmış.

İlgili kişiye ulaşmanız gerekiyor. VBA bölümüde şifrelenmiş.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 ve 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-06-2025
Sayın grdlsv;
Ben önce vba yı açtım yani çıkan uyarıları durdurmak için ve durdurdum. dosyanın içine girdim fakat Korhan hocamın dediği gibi vba şifreli olduğundan silme işlemi nasıl gerçekleşiyor tam anlamadım ama daha detaylı inceleyip size döneyim. Ayrıca siz bu dosyayı ne yapmayı düşünüyorsunuz. saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
2019 Tr
20-03-2024
Sayın grdlsv; bu program benim. Mail adresinize gerekli açıklamayı gönderdim. İyi günler.

Excel Vers. ve Dili
2019 Tr
20-03-2024
sayın mehoaga;
Programı mail adresinize gönderdim.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Proğram şifresi mesajdaki ile uymuyor ve proğram kendini siliyor
Kendini silen proğramları kullanmamanızı tavsiye ederim zira önemli bütün bilgileriniz bir anda yok oluverir.

Kendi görüşümü söylüyorum.
proğram 01.07.2015 tarihine geldiğinde kendini siliyor böyle proğram paylaşılmaz
Bir proğrama kullanılmaması gereken her türlü şifre veya tedbir alın ancak Paylaşılan proğramlar kendisini silen veya virüs bulaştıran olmamalı