excel formatında hazırlanmış doğum günü hatırlatıcısı

herkese merhabalar arkadaşlar,

bir konuda sizden yardım rica ediyorum...

Bana excel formatında hazırlanmış doğum günü hatırlatıcısı lazım. yalnız en az iki gün önceden hatırlatması gerekiyor.forumda arama yaptım ama ihtiyacımı karşılamadı. yaklaşık 300 kişi çalışan bir firmayız. Yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

örnek tabloyu forumda buldum. hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. düzenleme yapıp gönderirseniz sevinirim

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Benim hazırlamış olduğum bir tablo,

J1 hücresindeki

=GÜN(TARİH(YIL($C$1);AY($C$1);GÜN($C$1)+1))&AY(TARİH(YIL($C$1);AY($C$1);GÜN($C$1)+1)) formülünde kırmızı ile belirttiğim 1 yerine 2 yazınız.Diğer formülleri değiştirmenize gerek yoktur.

Not:Konu yanlış başlıkta açılmış yönetici arkadaşlar ilgili bölüme taşıyabilirse iyi olur.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 TR.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-06-2023
Sayın Ali;
Güzel bir çalışma. Ellerinize sağlık. Daha önce görmedim, demekki kaçırmışım.

Son düzenleme:
doğum günü

sayın ali bey,

emeğinize, ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

fakat ben yapamadım

yaklaşık 272 kişilik bir listem var

alltaki kişileri bir türlü yazdırmıyor. düzenleyip yenisini atarsanız sevinirim.

birde forumda yine bir çalışma buldum.

oda doğrulama yapabilmem için çok güzel hazırlanmış. bu ay doğum günü olanları veriyor. çok güzel onuda 272 kii olacak şekilde ayarlarsanız sevinirim.

sizi çok meşgul ettim ilginize çok teşekkürler.

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
birde forumda yine bir çalışma buldum.

oda doğrulama yapabilmem için çok güzel hazırlanmış. bu ay doğum günü olanları veriyor. çok güzel onuda 272 kii olacak şekilde ayarlarsanız sevinirim.
Oda bana ait :)

H4 ve I4 hücresindeki formül 250 olarak ayarlanmış dolayısı ile 250'inci satıra kadar çalışıyor alt kısımlar gözükmüyor.Siz kaç satır istiyorsanız o kısımı artıracaksınız.

B$3:B$250
$F$3:$F$250

o kısımları satırınıza kadar artırınız.B$3:B$272 gibi.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Banada böyle birşey lazım :( Elinde olan varsa gönderebilir mi acaba :(

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Aradığınız tam olarak nedir bilmiyorum ama benim elinde girilen doğum günü tarihleri sırasına göre yakından uzağa listeleme yapan bir dosya mevcut.Umarım işinize yarar.Açıklamasını yaparsak;gri hücrelere hiç dokunmuyorsunuz,Sayfa2'deki beyaz hücrelere görüldüğü gibi isimlerle tarihleri yazıyorsunuz.Sayfa1'den ise takibini yapıyorsunuz.Doğum günü en yakın olanı en üstte gösterecek şekilde alt alta sıralıyor.Liste 500 kişiliktir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23.06.2023
Aradığınız tam olarak nedir bilmiyorum ama benim elinde girilen doğum günü tarihleri sırasına göre yakından uzağa listeleme yapan bir dosya mevcut.Umarım işinize yarar.Açıklamasını yaparsak;gri hücrelere hiç dokunmuyorsunuz,Sayfa2'deki beyaz hücrelere görüldüğü gibi isimlerle tarihleri yazıyorsunuz.Sayfa1'den ise takibini yapıyorsunuz.Doğum günü en yakın olanı en üstte gösterecek şekilde alt alta sıralıyor.Liste 500 kişiliktir.
Selam arkadaşlar

Bu arkadaşın hazırladığı formülü ben nasıl bu belgeye uygulayabilirim ? Doğum günlerini aynen bu şekilde görmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar