Excel de sayfa eşitleme

Excel Vers. ve Dili
2010 rusca
Arkadaşlar 2 ayrı excel dosyasındaki verileri eşitlemek istiyorum. Bunu tek tek değilde çoklu yapmak istiyorum. 1. dosyada yaptığım değişikliğin 2. dosyadada değişmesini istiyorum. ekte ''takip listesi1'' ve ''takiplistesi2'' ye bakarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Örneğin Takip listesi1 de L11 e 107 yazdığımda Takip listesi2 de de L11 de 107 yazılması gerekiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
2 dosyayı da aynı anda açın. Takip listesi 1'deki veri gireceğiniz hücreleri seçip kopyalayın ve takip listesi 2'ye geçin. Özel yapıştırdan Bağ yapıştırı seçin. Böylece Takip listesi 1'de yaptığınız değişiklikler aynen Takip listesi 2'ye yansıyacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2010 rusca
2 dosyayı da aynı anda açın. Takip listesi 1'deki veri gireceğiniz hücreleri seçip ko

Yusuf Bey ilginize teşekkürler.
Ama benim yapmak istediğim bu değil. (Takiplistesi1) de L11 e 107 yazdığım anda başka herhangi bir işlem yapmadan (takiplistesi2) dede L11 e 107 yazmasını istiyorum. her değişiklikte kopyala yapıştır yapmak istemiyorum. Size örnek iki dosya yolladım ama aslında bu şekilde yapılacak dosya sayısı 100 den fazla o nedenle kopyala yapıştır yapmak çok uzan zaman alıyor.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Bağ yağıştır bu iş içindir zaten. Bir kere yaparsınız ve ondan sonraki her değişikliğiniz diğer dosyada da gerçekleşir. Çünkü eğer yaparsanız görürsünüz ki 2. dosyada şöyle bir formül olacaktır:

='[Takip Listesi 1.xls]2 '!F5

Takip listesi 2'yi açtığınızda öncelikle bağlantıları güncelleştirmek ister ve güncelleştirir. Deneyin bence.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Çözüm bağ yapıştır ancak siz dosya sayısının fazla olduğunu söylemişsiniz. Onu da makro yoluyla arkadaşlar halledebilirler.

Excel Vers. ve Dili
2010 rusca
Çok teşekkürler. Aradığım tamda buydu.
İyi çalışmalar