Soru Excel de günlük olarak Karışık gelen sayısal verileri belirlenen ölçüde sıralama için makro formülü

Excel Vers. ve Dili
2003-2007 Türkçe
Merhabalar;
Excel de günlük olarak Karışık gelen sayısal verileri belirlenen ölçüde sıralama için makro formülü oluşturmak istiyorum. Her gün veriler (sayaç verileri karışık geliyor) Günlük olrak bu verileri belirli ölçüde sıralamak istiyorum. Makro formülü kullanarak bunu bir tıklama düğmesi ile başka bir sayfada o güne ait istenilen sıralama yapılabilir mi. Sırala seçeneğini denedim. Fakat bundan bir sonuç alamadı. Teşekkürler.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Forumumuza hoş geldiniz.
Gerçek dosyanızın sayfa yapısını bire bir yansıtan karışık verileri ve hangi veriyi hangi koşulda nerede sıralayacağınızı gösteren bir örnek dosya paylaşabilirseniz kolayca çözüm bulunur.
Örnek dosyanızı dosya paylaşım sitelerinden birine yükleyip linkini burada paylaşabilirsiniz.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanızı inceledim.
Ancak, hangi veriyi, (sizin anlatımınıza göre "...Karışık gelen sayısal verileri belirlenen ölçüde sıralama...") hangi ölçüte göre sırlanacağını anlamadım.
Şu veriler, şu ölçüte göre şu sütuna veya aynı sütuna şöyle sıralanacak şeklinde açıklama yaparsanız iyi olur.

Excel Vers. ve Dili
2003-2007 Türkçe
Merhaba,
Dosyanızı inceledim.
Ancak, hangi veriyi, (sizin anlatımınıza göre "...Karışık gelen sayısal verileri belirlenen ölçüde sıralama...") hangi ölçüte göre sırlanacağını anlamadım.
Şu veriler, şu ölçüte göre şu sütuna veya aynı sütuna şöyle sıralanacak şeklinde açıklama yaparsanız iyi olur.
Merhabalar;
Rapordan alma sayfasında, B2 ile B24 aralığındaki sayısal verileri Sayaç sıralama sayfasında C2 ile 26 aralığındaki sütunlara klik buton ile sıralamasını günlük yapmak istiyorum. Her gün için bunu yapmam gerekiyor. Yani Sıralamayı otomatik yapmak istiyorum. Ama her gün veriler karışık geldiği için zor oluyor. Bu nedenle çözemedim. Teşekkürler.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Doğru dosyayı yüklediğinizden emin misiniz?
"...Rapordan alma sayfasında, B2 ile B24 aralığındaki sayısal verileri ..." demişsiniz. Rapordan alma sayfasının B sütunu boş.
Hoşça kalın.

Excel Vers. ve Dili
2003-2007 Türkçe
Doğru dosyayı yüklediğinizden emin misiniz?
"...Rapordan alma sayfasında, B2 ile B24 aralığındaki sayısal verileri ..." demişsiniz. Rapordan alma sayfasının B sütunu boş.
Hoşça kalın.

Merhaba;
Rapordan alma sayfasının 10.03.2023 tarihli kısımdan sonrasını dikkate alırsınız. Dosyanın tekrar linkini ekledim. Verilerde eksik kısımlar vardı tamamladım.