- Excel Vers. ve Dili
- Win7 Home Basic TR 64 Bit
Ofis-2010-TR 32 Bit
Bahsi geçen kodları kullanmadım hiç.
Niçin kullanılması gerektiği konusunda bilgim yok.
Ben şunu merak ediyorum: Excel 2007, 32 bit sürümünde bir projem var. Office kurulumunda standart gelen nesneler dışında sadece web browser nesnesi ekledim ve kullandım. Bahsi geçen kodları da kullanmadım. Bu durumda bu projem 2007 ve üstü sürümlerde sorunsuz çalışır mı onu merak ediyorum çünkü Excel 2007 yüklü başka bir bilgisayarda denediğimde missing hatası verdi. Bu konuyu araştırmanın nedeni bu. Arkadaşların yardımıyla kod yazma, uyarlama ve makro kaydetmeyi biraz öğrendim ve proje bitti, kullanıcılara setup dosyası olarak sunmayı planlıyorum ama bahsettiğim missing hatası beni tereddütte bıraktı. Açıkçası bu konuda ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Missing hatası var olmayan bir nesneye ulaşılmak istendiğinde çıkar.Korhan bey bir üst mesajda yazdı.Listview veya calender veya dtpicker kullandığınızda çıkar.Listview yerine listbox ve calender yada dtpicker yerine forumda calender yerine hazırlanmış userformlar var.Onları kullanırsanız sorun yaşamazsınız.