Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese teşekkür ederim fakat yanlış anlattım sanırım. benim istediğim eğer formülü ile =eğer (a1=1;a1(kırmızı);boş) eğer ile kırmızıya boyamak istiyorum.
Ömer Bey
Koşullu biçimlendirmeyi açıp formülü seçin ve =eğer(a1=1;1;0) formülünü girip biçimlendirmeyi kırmızı yapın. Daha sonra ekle deyip yine formülü seçin ve =eğer(a1<>1;1;0) formülünü yazın. Biçimlendirmeden de beyaz rengi seçin
Arkadaşlar ben iş yerimde gelen senetlerimin düzenlenme ve vade tarihini yazıyrm. Günü geçmiş senetlerimin ayrı bir sutunda veya aynı sutunda tarihi geçtiği zamn kırmızı olmasını istiyorum. Eğer formulu tam olarak yazıp yollarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.