• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü yardım meydan11

Mustafa Bey ben hangi bilgilerin hangi zamanda ortaya çıktığını ve bu bilgilerin hangi sayfadan girileceğini anlamaya çalışıyorum. Bunu tam olarak anlayınca kafamda tasarlamaya bakarım.
Kafada tasarladıktan sonra excel'e aktarmak neticede, halledilebilecek konular.

Hazırlamaya şalıştım

DÖNEM BAŞLAMADAN YAPILACAK İŞLEMLER
Dönem başında ders proğramı Excel dosyası idare tarafından hazırlanır
Ödeme yapılacak hocaların : T.C kimlik numaraları, Banka hesap noları, derse girdiği fakülte ve yüksekokullar belirlenir
Ders proğramındaki bilgiler döküm sayfasındaki forma girilir haftalık ücret alacağı dersler belirlenir
Bu ders saatleri Bütçe dairesinin kurumumuza ayırdığı para kadar oran belirlenir (oranlar yüksekokul ve fakülte idaresi tarafından i.ö ücretlerinin 5 den önce ve 5 den sonra olarak ne kadar olacağı belirlenir )n.ö ücretleri tablosu şu şekilde

Ek ders ücreti, aşağıdaki göstergelerin Devlet Memurları Kanununa göre aylıklar için belirlenen katsayı ile çarpımından oluşur.
Ünvanı Ek Ders Ücreti Göstergesi
Profesör 300
Doçent 250
Yardımcı Doçent 200
Öğretim Görevlisi - Okutman 160

AYLIK YAPILACAK İŞLEMLER
RAPOR ,İZİN,VEYA RESMİ TATİL DEBEBİYLE DERSE GİRMEDİĞİ GÜNLER
SINAV ÜCRETİ
TELAFİ ÜCRETİ

AY SONUNDA YAPILACAK İŞLEMLER

HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ DÖKÜM SAYFASI
N.Ö VEYA i.Ö ÇİZELGESİ
N.Ö VEYA İ.Ö BODRO
N.Ö VEY İ.Ö BANKA LİSTESİ

AYLIK YAPILACAK İŞLEMLER
Resmi tatil olup olmadı
Rapor /izin olup olmadı
Sınav Döneki Olup olmadığı Sınav dönemlerinde bilgi olarak şunlar gerekir bölüm adı ,dersin adı,hocanın adı,öğrenci sayısı,sınav tarihi, sınav saati,
Telafi proğramı olup olmadığı: daha önceki aylarda izin ,rapor tatil sebebiyle giremediği derslerin telafi edeceği

Ekli dosyalar

Ders proğramı ve sınav proğramı hocanın tc si benka hesap nosu ve diğer birimlerde girdiği dersler ile başkada bir şeye ihtiyacım yok arkadaşım kullanılan belgelerde örneklerini attım

ömer bey 06 aydan bu tarafa girmiyor haberi olan arkadaşlar varmı

Geri