• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü yardım meydan11

Düşülen dediğim X olanlar yani ders yükleri burda 2 tane verimiz var
1 smyo dersleri
2 diğer kurum dersleri
haftanın bütün olduğunu varsayarsak
RP sayfasında B sutunundaki Birim bölümündeki isimlerden baz alarak yapacağız mesela pazartesi-salı-perşembe-cuma günü dersleri söğüt çarşamba günü dersleride başka bir fakültede işte hesaplarken pazartesi-salı -perşembe -cuma derslerini söğüte verdiği için kendi kurumu olarak görüyoruz
çarşamba günkü dersleride başka kurum olarak hesaplıyoruz mantığı bu

Son düzenleme:
AK41 e yukarıdaki mesajda dediğime göre pazartesi-salı-perşembe -cuma günlerindeki SMYO DA VERDİĞİ DERSLERİN x olanların sayısı

AW41 e yukarıdaki mesajda dediğime göre pazartesi-salı-perşembe -cuma günlerindeki SMYO DA VERDİĞİ DERSLERİN x olamayanları

Dosyadaki DÖKÜM(2) sayfasına bir bakın.

Son düzenleme:
smyo nun X olanları haftalık olarak AK41 e
diğer birimlerinkisi X olanlarda AO41 sutununa

Şimdi siz formül yazarak yani şu+şu, şu eksi şu, şundan küçükse şu, gibi formül yazarak
AK47-BB48 aralığındaki hücrelere formül yazarak dosyayı tekrar yükler misiniz?

Lafla anlaşmada sorun oluyor.

Şubat/2013 ve Musa TURKAN için hazırlarsanız durum netleşir,
çünkü Musa Turkan'ın perşembe günü 6 saat SMYO, 6 saat DİĞER kurumda olmak üzere 12 dersi var ve bunlardan 8 tanesi için X işareti yazılmış durumda.

Buna göre hazırlayıp yarın gönderirsiniz, gündüz de olur, iş yerinden bakabilirim.

İyi geceler dilerim.

Dosyada bulduğum bir hatayı düzelttim.

Dosyada bulduğum bir hatayı düzelttim.

Dosyada anladığım kadarıyla YÜK VE ÜCRET kısmına da bir şeyler yaptım.

Dosyayı inceler misiniz?

Benim şimdi bir şeyler yemem gerek.

Dosyayı inceleyip, hata-noksanlığı buraya yazarsınız.

Ekli dosyalar

harika olmuş teşekkür ederim
Ders Yüklerinde söğle birşey olurmu süleyman yıldırıma baktığımızda sadece söğütte derse giriyor yük dersleri (X)olan dersleri 5 sonraya almış onu ilk önce 5 den önceki dersleri var onları yük olarak götürebilirmiyiz

bir diğer yük işlemi için ise
diger kurumlarda ve smyo da girdiği derslerin yüklerini elle belirlesem olurmu
yani kısacası yüke gidecek dersleri ben elle belirlesem olurmu sistemde

bu arada afiyet olsun bende cocuğun dersi varmıştı ona yardım ediyordum gerçekten harika bir proğram oluyoreline neynine sağlık

gündüz çok yoğun olduğum için bakamadım kusura bakmayın şimdi başka birşeylere bakabilecekmisin yoksa bu akşamlık yeter dersimisiniz

Hangi hücredeki rakamın kaç olması lazım ve nedeni nedir acaba?

Mustafa Bey bunca uğraşmamın nedeni elle veri girişini en aza indirmek, yoksa zaten siz şimdiye kadar nasıl elle yapmışsanız öyle devam ederdiniz, haksız mıyım?

yükleri kendim seçme isteğimin sebebi diğer birimlerdeki arkadaşlar ile anlaşıyoruz yükleri dönem başında bir defaya mahsus anlaşıyoruz dönem sonuna kadar o yükler gidiyor tekim erşen da bu var mesela bilgisayarlı muhasebe ve muhasebe teknik ve ticari yazılımı dersi var biz bunu kendi aramızda anlaştık şu an tabloda olduğu şekilde ama bazen ben diyebilirdimki bendeki N.Ö derslerinin tamamı yüke gitsin ben n.ö ücreti hiç vermeyeyim

Diğer bir husus da bütün dersleri kendi kurumunda (SMYO) da olanlarıda ilk önce n.ö derslerini yüke götürüyoruz diyelimki yükünü doldurmadı o zamanda İ.Ö 5 den önceki derslerini yüke gçtürüyoruz Yine doldurmaz ise o zaman 5 den sonrası derslerini yüke götürmeye başlıyoruz ÖRNEK Süleyman YILDIRIM

tatil ve sınavla ilgili işlemlere başlayacakmıyız şimdi anlatayımmı

Bizde Bahar Dönemi eğitim Öğretim 04.Şubat.2013 tarihinde Başladı 10.05.2013 tarihinde dönem bitti Bu aradaki resmi tatil günleri olan 23 nisan ve 1 mayıs telafileride 23 nisanın telafisi 13.05 de1 mayısın telafiside 14.05 de yapılıyor

Geri