Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosyamda veri sayfamda ilgili ismi bulup yanındaki veriyi, ilgili diğer sayfada aynı ismin yanına çektiğimde hep "#YOK" hatası veriyor, aynı isimden kişiler olmasına rağmen böyle bir hatayı neden verir, yardımcı olabilir misiniz?
gökte ararken yerde buldum bu konuyu elinize sağlık ...
cok cok cok acemiyim excellde sizin hazırladığınız formulu kendime uyarladım ama verideki sıra ile sayfa 1 deki sırayı değiştiremedim. veriyi icmal tablosu olarak sistemden alıyorum onu sayfa 1deki şekilde sıralaya bilmek için ne yapmam gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir derdimi dosyaya bakıldığında anlaması daha kolay olur bilmediğim konuyu yazarak bu kadar anlatabiliyorum umarım yardım edersiniz iyi günler
Dosyanız eklenmiştir.
Sayfa 2 de formüller 50 satıra kopyalanmıştır.
Verilerinizi girdikten sonra TC Kimlik No girerek sayfadan verileri taşıyabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.