• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşeyarada çok basit bir veriyi çekemiyorum

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
merhabalar,

dosyamda veri sayfamda ilgili ismi bulup yanındaki veriyi, ilgili diğer sayfada aynı ismin yanına çektiğimde hep "#YOK" hatası veriyor, aynı isimden kişiler olmasına rağmen böyle bir hatayı neden verir, yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Veri sayfasındaki verilerin,a sütunundaki verilerin en başlarında bir boşluk var.:cool:

vallahi görmedim bu detayı, harbiden de, peki bu boşluğu tek tek elle işlem yapmadan silemem değil mi

tamam buldum, ctrl h ile değiştir ile yapılabiliyormuş, teşekkür ederim yine de :)

banada yardım ederseniz.

gökte ararken yerde buldum bu konuyu elinize sağlık ...
cok cok cok acemiyim excellde sizin hazırladığınız formulu kendime uyarladım ama verideki sıra ile sayfa 1 deki sırayı değiştiremedim. veriyi icmal tablosu olarak sistemden alıyorum onu sayfa 1deki şekilde sıralaya bilmek için ne yapmam gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir derdimi dosyaya bakıldığında anlaması daha kolay olur bilmediğim konuyu yazarak bu kadar anlatabiliyorum umarım yardım edersiniz iyi günler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir.veri sayfasında bazı isimler olmadığı için hata veriyor

Ekli dosyalar

son eklediğim dosyaya bir bakabilirmisin içeriğini yazarsan sizin eklediğiniz benim eklediğimle aynı değil .. tşkler

çok ama çok tşkkür ederim. ilk kez bir forumda bu kadar hızlı cvp aldım ve derdime derman buldum :D

veri deki bilgileri sayfa2deki ilgili sutunlara kopyalamamda yardımcı olurmusunuz tc no girerek gene liste doldurulmuş olacak şekilde.

Ekli dosyalar

Dosyanız eklenmiştir.
Sayfa 2 de formüller 50 satıra kopyalanmıştır.
Verilerinizi girdikten sonra TC Kimlik No girerek sayfadan verileri taşıyabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

çok çok teşekkür ederim. iyi günler

Geri