• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dropboxtaki Resme Excell Linki vermek

Excel Vers. ve Dili
2007
Değerli arkadaşlar ; dropboxta paylaştığım resimler var bu resimlerin üzerine gelip tıkladığım zaman resimlerin bilgilerinin yazılı olduğu (CV) excell dosyalarının açılmasını istiyorum . Ve bunu iPhone veya androidden de görmek istiyorum böyle birşey mümkünmüdür acaba .Ya da buna benzer ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim .şimdidden teşekkür ederim .

Arkadaşlar istediğim şey yapılamayacak birşeyse eğer bana söylermisiniz boşuna beklemeyeyim . Yapılacak bir şeyse önemli değil yarın olur öbür gün olur beklerim . Ama olmayacak birşey istiyorsam bana söyleyin ki sizi meşgul etmeyeyim sürekli .

Değerli arkadaşlar ; dropboxta paylaştığım resimler var bu resimlerin üzerine gelip tıkladığım zaman resimlerin bilgilerinin yazılı olduğu (CV) excell dosyalarının açılmasını istiyorum . Ve bunu iPhone veya androidden de görmek istiyorum böyle birşey mümkünmüdür acaba .Ya da buna benzer ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim .şimdidden teşekkür ederim .

Sayın aacanakova,
Sorunuzu tam anlayamadım. Excel dosyasında bir linke tıkladığınızda dropboxtaki herhangi bir dosyanın açılmasını mı istiyorsunuz?

Sorunuzu net açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

Sayın Ergün Güler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim .Biraz geç gördüm kusura bakmayın . Dropboxa yüklediğim resim üzerine tıklayarak yine dropbox üzerindeki özgeçmişin açılmasını sağlayabilirmiyim . Yani Bir adet resim ve o resme ait özgeçmiş var dropboxta . resmin üzerine tıkladığımda o resme ait olan özgeçmişin açılmasını istiyorum

Geri