- Excel Vers. ve Dili
-
ms office 2010 ev
ms office 2007 iş
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 08.01.2019
ekli dosyada yapmaya çalıştığım işlemi anlatmaya çalıştım. ilgilenenlere çok teşekürler.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Düşeyara ile getirilebilir ama büyükten küçüğe doğru bir sıralama istediği için bu şekilde hazırladım.Yaşı kısmı düşey ara ile yan taraftan getirilirse dosya daha az zorlanır gibime geliyor.
C1 hücrenize =BUGÜN()-3 yazınız.Şöyleki;doğum gününü 3 gün kala haber verecek şekilde uyarıda bulunsun ve ertesi günü listeden silinsin.
Sayın Ali bey
Kalabalık kurumlarda personelin bakmakla yükümlü olduğu çocuk sayıları fazla
150-200 çocuk civarı. Sizin Programınızı görmeden tek tek her ay inceleyerek buluyorduk Eminim ki diğer kurumlarda benzer uygulama içinde .Bir çocuk 06 yaş gurubunda (720 Ay) farklı ücrete tabii, 06 dan çıktıktan sonra 18 yaşına kadar farklı ücret alıyor. 18 (216 Ay ) ı dolunca çocuk parası kesiliyor. Sizin Doğum Tarihini Otomatik bulan sisteminiz sayesinde iki gurubu otomatik olarak bulmak Ayrı ayrı tabloda ve bunu butonla yapmak mümkün mü ?
Sevgili Ali bey bu kadar kısa sürede cevap alabileceğimi sanmıyordum .Emeğinize ve bilginize sağlık. Çok Teşekkürler...Saygılar6 yaş grubu için sanırım 72 ay olması lazım.
0-6 yaş ayrı , 6-18 yaş ayrı ve 18 yaş yukarı farklı olarak listelenmiştir.
C2 hücresine siz =BUGÜN() yazıp değiştirebilirsiniz.
G-I-K sütunlarını gizledim o kısımda formüller var.
Dosyanız ektedir.
Örneğiniz ektedir.Sayın Ali
Sanırım ben tam olarak açıklayamadım. Dediğinizi yaptım C1 hücresine bugün()-3 yazdığımda 3 gün önceki tarihleri veriyor. C1 hücresine bugün()+3 yaztığımda ise 3 gün sonrakini veriyor. Benim istediğim şöyle; aynı anda bugün, yarın ve yarından sonraki gün doğanların listesini versin. Mümkünmü. Teşekkürler.