Yardım istiyorum. İstenirse ücrete mukabil elbet..
https://docs.google.com/file/d/0B9dAKmhJgiYBVC1uM0pnUXhmTG8/edit
Bu excel dosyasını sol üstteki ters ok işaretinden indirerek inceleyebilirsiniz.
Ben bir lisede öğretmenim ve analiz oldukça zamanımızı almakta hem anlamsız hem de verimsiz olmaktadır.
Sizden ricama gelince, piyasa da oldukça fazla analiz programı bulunmakta. İsteğime göre bir analiz pro. yaparsanız 30 tl verebilirim.
İstediğim aslında basit. Ama benim bu konuda bir eğitimim yok.
A) 20 soruluk bir testte 45 değeri girince rastgele dağıtım yapan 5 5 0 5 vs..
B) 25 soruluk bir testte 64 girince aynı şekilde 4 0 4 4 0 4 4 vb
C) 15 soruluk bir sınavda ise kimi klasik olacağı için 5 adet 5puan, 6 adet 10 puan ve bir adet 15 puanlı rastgele
1-2-5-4-4-7-8-5-2-0-1-13 vb
şekilde dağıtan bir analiz yazabilir misiniz?
A ve B rastgele ama aynı rakam (5, 4 veya 0) verecek, C yani sonuncu ise 0 dan örnekte verdiğim rakama kadar bir değer alabilir.
Lütfen yardım edin. Eğer cevabınız olumlu ise isterseniz önden ödeme yapabilirim..
İlk yapana ücret vereceğim...
https://docs.google.com/file/d/0B9dAKmhJgiYBVC1uM0pnUXhmTG8/edit
Bu excel dosyasını sol üstteki ters ok işaretinden indirerek inceleyebilirsiniz.
Ben bir lisede öğretmenim ve analiz oldukça zamanımızı almakta hem anlamsız hem de verimsiz olmaktadır.
Sizden ricama gelince, piyasa da oldukça fazla analiz programı bulunmakta. İsteğime göre bir analiz pro. yaparsanız 30 tl verebilirim.
İstediğim aslında basit. Ama benim bu konuda bir eğitimim yok.
A) 20 soruluk bir testte 45 değeri girince rastgele dağıtım yapan 5 5 0 5 vs..
B) 25 soruluk bir testte 64 girince aynı şekilde 4 0 4 4 0 4 4 vb
C) 15 soruluk bir sınavda ise kimi klasik olacağı için 5 adet 5puan, 6 adet 10 puan ve bir adet 15 puanlı rastgele
1-2-5-4-4-7-8-5-2-0-1-13 vb
şekilde dağıtan bir analiz yazabilir misiniz?
A ve B rastgele ama aynı rakam (5, 4 veya 0) verecek, C yani sonuncu ise 0 dan örnekte verdiğim rakama kadar bir değer alabilir.
Lütfen yardım edin. Eğer cevabınız olumlu ise isterseniz önden ödeme yapabilirim..
İlk yapana ücret vereceğim...