• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cumartesi günlerinin paylaşımı

30,8,2014 tarihinde sadece Mehmet'in izin yapma nedeni, diğerlerinin 2 hafta çalışmamasından dolayıdır. Ahmet, Kemal, Hakan 2 hafta üst üste çalışmadıkları için o kişilere tekrar izin yazılmaz. Eğer yıllık izin kullanmamışsa bir kişi 2 hafta çalışmadan izin yazılmaz. Sarı renge boyadıklarınız 2 hafta çalışma zorunluluğundan dolayı tek yazılmışlar.

peki. 27/12 için bazı departmanları çalışacak diye işaretledim fakat çalışan listesine isimleri gelmedi. ona bakabildinizmi?

Merhaba Muhammet Bey
daha önce yardımcı olduğunuz listeyi kullanmaktayım. bugün 2015 yılı için güncelleme yaptım. fakat bir hata veriyor. nedenini bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
"worksheetfunction sınıfının match özelliği alınamıyor".
şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Merhaba Muhammet Bey
yapmış olduğumuz çalışmaya yeni departman ve personel ekledim. Cumartesi çalışmayacaklar listesine geldi fakat çalışanlar listesine gelmiyor. yardımcı olabilirmisiniz?
Tekrar depoyu getiriyor.

Ekli dosyalar

Çalışanlar makrosundaki
For j = 3 To 7 olan kısmı For j = 3 To 8 yapınız.

üstad sıkıntı olduğum için üzgünüm. yıllık izin butonunu tıkladıkça ismi ekliyo sutuna yani
ilk tıklamada "isim"
ikinci tıklamada "isim-isim"
üçüncü tıklmada "isim-isim-ism" vs.
nerde yanlış yapıyorum acaba

üstad dosyayı eklemeyi unutmuşum.
iki kez tıkladım yıllık izin butonuna. hem sutun başlığı gelmedi hemde iki kez aynı ismi yazdı

Ekli dosyalar

Merhaba Muhammet Bey
excel tüm sene boyunca çok faydalı oldu çok teşekkür ederim. sadece birşey eklemek istiyorum.
cumartesiye gelen resmi izinleri. yıllık izin bölümüne ekledim ama program hata verdi. mesela 18/07 ctesi bayram herkes tatil. bunu göstermeli tıpkı yıllık izinlerdeki gibi ama başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim

yada cumartesi sekmesinde o tarihleri göstermemeli. çünkü departmanlarda birden fazla kişiler var sanırım ondanda hata veriyor. açıkçası kafam çok karıştı.

Geri