• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cumartesi günlerinin paylaşımı

üstad iki dosyayıda ekledim. 1 nolu dosya eskisi 2nolu dosya ise yeni çalışma. her iki çalışmadada izin tarihleri aynı olmasına rağmen. 2 nolu dosyada muhasebe departmanında izinli olduğu halde çalışıyo gözüken var. oysa 1 nolu dosyadaki muhasebe departmanı tamda istediğim gibiydi.

Ekli dosyalar

Çünkü muhasebe bölümünde en fazla 1 kişi aynı anda izin kullanabilir. İzin tarihlerine baktığınızda 2 ismi aynı tarihte izne göndermişsiniz.

bu istisna bir durum ama olası. böyle bir durum satışta asla olamaz çünkü satış departmanı 1 kişi kalamaz en az iki kişi çalışmalı. fakat tüm izinler tutmuyor çünkü 08/03de Zeynep izinli olmasına rağmen 2.dosyada çalışıyor gözüküyor 19/07 de Tülay izinde olmasına rağmen çalışıyor gözüküyor 09/08de Zeynep yıllık izinde ama çalışıyor gözüküyor gibi...

Fatma'nın izin tarihi çok uzun. Ayrıca 1. izin bitmeden 2. izin yazılmış. O kısmı ben düzelttim. Böyle mantık hatalarında dosya hatalı sonuç verir. Hatanın kaynağını buldum. Ayrıca istisnai durumları dosya anlayamaz. Ayrı koşul olarak belirtmek gerekir.

Ekli dosyalar

Muhammet bey merhaba, çok güzel bir mantıkla hazırlamışsınız. Elinize sağlık.

Teşekkür ederim Sn. Kuvari,
Ellimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Muhammet Bey
programı kullanmaya başladım. sayenizdede herkesin adaletli izin kullanmasını sağlayabileceğiz. tabi kullanmaya başladıkça bazı sorular gündeme gelmeye başladı. yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. bazı tarihlerde sayım yapıldığından satış-ithalat-depo departmanları tam kadro ctesi pazar çalışmaktadır. o tarihleri girdiğimizde saydığım departmandaki arkadaşlara izin vermemeli. ayrıca firmamız 29 Ekimde ve Dini bayramlarda tatil bu tarihleri programa nasıl adapte edebiliriz?

Muhammet Bey
size ne kadar teşekkür etsem az. Emeğinize sağlık. sizi fazlasıyla yordum. çok ama çok teşekkür ederim yardımlarınızı esirgemediğiniz için

Muhammet Bey
tekrar sizi rahatsız ediyorum.
yönetimden bir istek geldi. ctesi izinli olanları listeyebildiğimiz gibi ctesi çalışanlarında listelenmesini istiyorlar. bu çalışmaya onuda eklemek mümkünmü?

Dosyayı inceleyiniz. 3-4 gün sitede yokum. Sorun olursa gelince bakarız artık.

Ekli dosyalar

bir sorun daha var: depoda 2 kişi izinli olabilecekken 8.aydan sonra bazı kişileri tek izne çıkarmış oysa 2 kişi çalışmalı 2 kişi izin yapmalı. sorunu çözebilirmisiniz?

Göndermiş olduğum dosyada 8. aydan sonra tek yazılmaları 2 hafta çalışma kuralına takılmalarındandır.

Muhammet bey cevabınız için teşekkür ederim.
aynı durum 8. aydan öncede var yıllık izinde 8. aydan önce denk gelen var ama ben yinede anlamayadım

Hocam o tek olan kısımları renkli olarak belirtebilir misiniz? Ona göre inceleyeyim.

Muhammet bey istediğiniz gibi sarı renkle belirttim. birde tablonun altında kırmızı olarak bazı şeyler yazdım onlarda çalışmayan özelliklerle ilgili. şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri