• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ctrl + f neden calismiyor olabilir..

zetkatamet

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Arkadaslar,
Ekteki dosyaya rica etsem bakabilirmisiniz. Ctrl+f ile arama yaptigimda olan degerleri bulamiyor. Exel ayarlarinda sorun olabilir mi. Cevaplariniz icin tesekkurler. iyi bayramlar..

Ekli dosyalar

Ctrl+F modülünün "Bak" kısmında "formüller" seçili ise "değerler" olarak değiştirmeyi deneyin.

İlgili sayfaya verilerinizi formülle başka sayfadan aldığınız için Ctrl+F sanırım bulamıyor.

Boş bir hücreye formülsüz bir veri yazdığınızda buluyor.

Çünkü;
Aldığınız verilerin sonunda bir sürü boşluk karakteri var.Sanıyorum siz ararken bu boşlukları görmediğinizden dosalayı tam metni yazıp boşluklarıyazmıyorsunzu ondan oluyor.Ayrıca bu olaya ben çok sık şahit oluyorum.Bu değerlerin sonuna niye boşluk eklenir onuda anlamıyorum.
STOK_AÇILIŞ_FİŞİ sayfasında B9 hücresini seçiniz. ve F9 tuşuna basınız Ne kadar çok boşluk olduğunu göreceksiniz.Tahminimce diğerleride öyledir.:cool:

ilginize tesekkurler..
Evren bey, bu bolukluklardan kurtulmak icin formul uygulayabilirmiyiz.
Tek tek duzeltmek bayaga zaman alacak.

Kırp formülünü uygulayıp sondaki boşlukları atmam rahmen yine ctr+f bulamadı.Sanırım formül olduğu için bulamıyor.Yani ctrl+f formüllerde çalışmıyor sanki.:cool:O değeri alıp sağ tarafa boşluğa sadece değerleri yapıştır şeklind eyapıştırıp ctrl+f yapınca buldu.:cool:

arkadaşlar konuyu hortlatacam ama benim gibi bu sorunla karşılaşan olursa yukarıda arkadaş cevaplamış zaten. CTR + F ekranında formüller yerine değerler seçerseniz sorununuz çözülür.

Geri