Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar,
Ekteki dosyaya rica etsem bakabilirmisiniz. Ctrl+f ile arama yaptigimda olan degerleri bulamiyor. Exel ayarlarinda sorun olabilir mi. Cevaplariniz icin tesekkurler. iyi bayramlar..
Çünkü;
Aldığınız verilerin sonunda bir sürü boşluk karakteri var.Sanıyorum siz ararken bu boşlukları görmediğinizden dosalayı tam metni yazıp boşluklarıyazmıyorsunzu ondan oluyor.Ayrıca bu olaya ben çok sık şahit oluyorum.Bu değerlerin sonuna niye boşluk eklenir onuda anlamıyorum.
STOK_AÇILIŞ_FİŞİ sayfasında B9 hücresini seçiniz. ve F9 tuşuna basınız Ne kadar çok boşluk olduğunu göreceksiniz.Tahminimce diğerleride öyledir.
Kırp formülünü uygulayıp sondaki boşlukları atmam rahmen yine ctr+f bulamadı.Sanırım formül olduğu için bulamıyor.Yani ctrl+f formüllerde çalışmıyor sanki.O değeri alıp sağ tarafa boşluğa sadece değerleri yapıştır şeklind eyapıştırıp ctrl+f yapınca buldu.
arkadaşlar konuyu hortlatacam ama benim gibi bu sorunla karşılaşan olursa yukarıda arkadaş cevaplamış zaten. CTR + F ekranında formüller yerine değerler seçerseniz sorununuz çözülür.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.