Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
b2 hücresindeyken a2 hücresine yazdığım görev kodunu sheet2 de saydırıp getiriyorum toplam 11 kişi var. istedğim ise bu 11 kişinin alt alta kim olduklarınında yazması
sonrasında kişiler üzerindenden de başka datalar getireceğim formülle
ömer bey elinize sağlık kendi dosyama uyarladım.
şimdi bir sorum daha olacak. ekli dosya sheet1 de g kolonunda bir formul çalıştırarak d kolonundaki yetk grubunu FullEkranRaporu sheeti a:b arasında arayıp b kolonunda bu yetki grubunda olan kaç farklı application adı var ise getirecek.
bukonuda da destek olabilir misiniz?
Yanlış anlamadıysam, elbette istediğiniz formüle edilebilir ancak; binlerce satırlık veri olan sayfalarla uğraşırken formül ile bulunan çözümler belgenizi yavaşlatacaktır, örneğin bir sayfadaki bir filtrede süz işlemi yaptığınızda bile belgenizin tüm sayfalarındaki formüller yeniden hesaplanacaktır ve bu yapıdaki (tüm sütun boyunca arama-sayma yapan formüllerin olduğu) belgelerde yavaşlamalar-donmalar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor.
Bu nedenle bence konuyu "Excel'e Yeni Başlayanlar" bölümüne değil VBA makro soruları bölümünde açmanızda yarar var diye düşünüyorum.
Benim VBA kod yazma konusundaki bilgim yeterli değil malesef, bilen üyeler destek verecektir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.