• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoklu etopla için ilginç hata mesajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morbit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Üstadlar öncelikle diğer çoketopla örneklerinin derdime derman olmadığı için bu başlığı açtığımı belirtmek isterim.:frown::frown:
Kullandığım formülün doğru olduğunu düşünüyorum ama sonuç itibariyle excel 2007 hata veriyor ve formül sonucu toplama işlemini gerçekleştirmiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hatalı aldığınız formülü ve ne yapmak istediğini belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız

Üstadlar öncelikle diğer çoketopla örneklerinin derdime derman olmadığı için bu başlığı açtığımı belirtmek isterim.:frown::frown:
Kullandığım formülün doğru olduğunu düşünüyorum ama sonuç itibariyle excel 2007 hata veriyor ve formül sonucu toplama işlemini gerçekleştirmiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla

Merhaba,

Örnek dosyayı inceleyiniz..

Not: Dosyalarınızı 2003 formatında eklemeye özen gösteriniz..

.

Ekli dosyalar

çoketopla('slıp dökümü'!$h:$h;'slıp dökümü'!$g:$g;">=4.1.2009";'slıp dökümü'!$c:$c;$a$31)
yukarıdaki formülde belirtildiği gibi 4.1.2009 tarihinden büyük olanları topla diyor .

Benim yapmak istediğim burdaki tarih yerine bir hücre belirtip bu hücrede olan tarihten büyükleri topla demek istiyorum fakat formül o hücredeki tarihi görmüyor sırf o yazdıgım hücre ismini görüyor
çoketopla('slıp dökümü'!$h:$h;'slıp dökümü'!$g:$g;">=ab33";'slıp dökümü'!$c:$c;$a$31)

formülde bu hücrenin içini nasıl gösterebilirim

bu proplemime yardımçı olursanız çok sevinirim

çoketopla('slıp dökümü'!$h:$h;'slıp dökümü'!$g:$g;">=4.1.2009";'slıp dökümü'!$c:$c;$a$31)
yukarıdaki formülde belirtildiği gibi 4.1.2009 tarihinden büyük olanları topla diyor .

Benim yapmak istediğim burdaki tarih yerine bir hücre belirtip bu hücrede olan tarihten büyükleri topla demek istiyorum fakat formül o hücredeki tarihi görmüyor sırf o yazdıgım hücre ismini görüyor
çoketopla('slıp dökümü'!$h:$h;'slıp dökümü'!$g:$g;">=ab33";'slıp dökümü'!$c:$c;$a$31)

formülde bu hücrenin içini nasıl gösterebilirim

bu proplemime yardımçı olursanız çok sevinirim

Merhaba,

çoketopla('slıp dökümü'!$h:$h;'slıp dökümü'!$g:$g;">="&ab33;'slıp dökümü'!$c:$c;$a$31)

Bu şekilde denermisiniz..

.

Geri