Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
makro bilgisinden ziyade makro kaydederek işlemlerini yapabilirsin. fakat bu verileri userform üstünde textlere alman biraz zor olacaktır. senin için yapabilirim ama buda balık tutmayı öğretmek olmaz sanırım. sözün özü userform olmadan makro kaydederek istediklerini yapman basit ve öğretici olacaktır senin için. balık isterim dersen B7*B8/A9 hangi hücreye yazılacak söyle yapmaya çalışayım
benim bildigim balık hazıra konma balık tutma işin zor tarafı diye biliyordum ama hocam zaten gormussundur ben excelde onları yaptım fakat bunu userform uzerınde yapmalıyım bir seferden birsey olmaz yardımını bekliyorum...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.