• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çarma ve bölme işlemli sayfayı makroya aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OZKOZK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel
Merhaba ekle bulunan çarpma ve bölme işlemi olan sayfayı makroya nasıl aktara bilirim ve bunu userform a uygulayabilirim...

Ekli dosyalar

konu hakkında yardımcı olacak kımse yokmu acaba acıl ıhtıyacım varda..

konu hakkında daha detaylı bilgi veriyorum belki ozaman daha cabuk yardımcı olabilirsiniz.

B7 İLE B6 ÇARPIP B5 İLE BÖLÜYORUM , SONRA B7 İLE B8 ÇARPIP A9 İLE BÖLÜYORUM SONRA B8 İLE C8 TOPLAMINI B10 YAZDIRIYORUM FAKAT BEN BUNLARI AYNI ŞEKİLDE USERFORM UZERİNE UYGULAMAK İSTİYORUM AMA MAKRO BİLGİM YOK :;(

makro bilgisinden ziyade makro kaydederek işlemlerini yapabilirsin. fakat bu verileri userform üstünde textlere alman biraz zor olacaktır. senin için yapabilirim ama buda balık tutmayı öğretmek olmaz sanırım. sözün özü userform olmadan makro kaydederek istediklerini yapman basit ve öğretici olacaktır senin için. balık isterim dersen B7*B8/A9 hangi hücreye yazılacak söyle yapmaya çalışayım

benim bildigim balık hazıra konma balık tutma işin zor tarafı diye biliyordum ama :) hocam zaten gormussundur ben excelde onları yaptım fakat bunu userform uzerınde yapmalıyım bir seferden birsey olmaz yardımını bekliyorum...

erol hocam tşk ederim sen her ne kadar bunu balık olarak gorsende ben bunu balık tutmayı ogrenmeye goturucem :)

:) formu çalıştıracak butonu koymamışım yeniden güncelleyerek yükledim.

Ekli dosyalar

Geri