archers70
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- office 365 ing
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23-08-2026
Herkese selamlar,
benim şöyle tabloya ihtiyacım var ekte küçük bir örneği var ama istediğim gibi olmadı daha dogrusu ihtiyacımı görmedi, belki sizlerden daha iyi bir fikir gelebilir.istediğim aslında şu ; çalışan elemanların günde kac adet fatura girdiklerini görmek istiyorum ancak tabi ki bu kadar basit değil
yani hafta içinde hangi firmadan kaç fatura geldiğini yazmöalılar, yine o hafta içinde kaç fatura sisteme girdiklerini işlemeliler, mesela ACA firmasından 200 fatura geldiyse bir sutunda onu görmeliyim , yine ACA firmasına ait kaç fatura girildiyse onu da görmeliyim. aslında bu haftalık bir çalışma olacak.ayrı bir sheet de ana ekran olabilir diğer sheet de de işlemeler yapılabilir. yada her türlü fikirede açığım.
yani demek istediğim tablo konuşmalı, bakıldığında ne kadar fatura gelmiş ne kadar ve hangi firmadan. sorunlu olarak bekleyenlerden girilmiş mi? gibi .
örnek ekte.
şimdiden teşekkürler.
benim şöyle tabloya ihtiyacım var ekte küçük bir örneği var ama istediğim gibi olmadı daha dogrusu ihtiyacımı görmedi, belki sizlerden daha iyi bir fikir gelebilir.istediğim aslında şu ; çalışan elemanların günde kac adet fatura girdiklerini görmek istiyorum ancak tabi ki bu kadar basit değil
yani demek istediğim tablo konuşmalı, bakıldığında ne kadar fatura gelmiş ne kadar ve hangi firmadan. sorunlu olarak bekleyenlerden girilmiş mi? gibi .
örnek ekte.
şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
52 KB Görüntüleme: 9