birden fazla olasılık eşitleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Ya ben anlatamadığımı fark ettim YURTTAŞ üstad da cevap vermekten sıkıldı diğer konuyu kapattım silinebiliyorsa yöneticiler yer kaplamasın diye silebilir şimdi tam bir örnek sayfa hazırladım lütfen yardımcı olun zamanda kalmadı yarına yapmam gerekiyor inşallah bir üstad yardımcı olur. tabloda benim tablom faturadetay sheet indeki satır sayısı 40.000 ve orada yaklaşık 8.000müşteri var 70 tane temsilci ÜRÜN kısmında da 30 tane ürün ayrı ayrı değerlendiriliyor ben örnek tablosuna küçültülmüş şekilde attım benim isteğim ÖZET KISMINDA boş olan hücrelere yazacağımız formül ile fatura detaydan verileri çekmesi TOPLA.ÇARPIM formülü inanılmaz derece de kasıyor çok zaman alıyor. bunu daha hızlı bir şekilde formülle ya da özet tablo ile yapabilirmiyim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
çözüm mümkün olmadı boş gittik neyse sağolsun herkes kolay gelsin....

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010 & ACCESS 2007 ENGLISH
Selam Dostum,
Satış yapılan nokta kavramını anlayamadım ama ekteki dosyayı incelermisin?

kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
milady çok teşekkür ediyorum sağol yardımıın için satış yapılan nokta saysı ile kastım ahmet mesela 10085 kodlu üründen kaç müşteriye satış yapmış

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
MİLADY büyüksük kardeş Allah Razı olsun yardımın için ...çok hızlı şekilde yapıyor excel formülleri topla çarpım da ki o bekleme süresi söz kounsu değil çokk teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010 & ACCESS 2007 ENGLISH
MİLADY büyüksük kardeş Allah Razı olsun yardımın için ...çok hızlı şekilde yapıyor excel formülleri topla çarpım da ki o bekleme süresi söz kounsu değil çokk teşekkürler..
Rica ederim dostum, işin görüldüyse iyi.

Bu arada, 2007 ve yukarı versiyonlu Excel'lerde belli kriterlerde toplama ve sayma işlemi gerçekleştirmek istiyorsani toplam.çarpım yerine dosyadaki formülleri kullanırsan, hesaplama performansında artış olur.