- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2010 2016
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 13/03/2022
Açıkcası kendim için bir Bilanço Temel Analiz Sayfası hazırlamak istedim.
Bilançoları Bilanco klasörüne hissenin adı ile indirip kaydettim.
Aynı klasörde Analiz.xlsb adlı bir kitabım var.
KLGYO_BİLANÇOLAR.XLSX Çalışma Kitabı (Sayfa1) Görüntüsü | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Bu aşağıdaki tablo da Yapmak istediğim Analiz.xlsb Tablom
Analix.Xlsb Tablosu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
KLGYO.XLSX Kitabındaki Sayfa1 deki Tablodan Analiz.Xlsm Tablomda bulunan A8 Hücresinde bulunan KLGYO VE G8 Hücresindeki 2025/06 Dönemi Eşleşiyorsa VE K1 Hücresindeki DÖNEN VARLIKLAR Eşleşiyorsa Değeri buraya yazmasını nasıl sağlarız. |
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.