Lütfen aynı soru için birden fazla başlık açmayınız. Bu şekilde davranmanız cevap almanızı zorlaştıracaktır.
İlk olarak tüm hücreleri seçin ve CTRL+1 tuşlarına basın. Gelen menüden KORUMA kısmına gelin. Kilitli seçeneğindeki işareti kaldırın. Daha sonra sadece kilit koymak istediğiniz hücreleri seçip CTRL+1 tuşlarına basıp bu sefer KORUMA kısmına gelip Kilitli seçeneğini işaretleyip sayfanızı koruma altına alın.
iyide bunu ben denedim hiç bir işe yaramadi yine sayfayi acerken şifre sordu ve yine sectigim satirda istedigim degisikligi yapabildim
bunun sayfaya sifre koymaktan farki ne ?????
Yukarıda tarif ettiğim yöntemle hazırladığım ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. "DENEME" yazan hücrelerde hiçbir değişiklik yapamayacığınızı görebilirsiniz. Diğer hücrelere ise istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz.
Selam
Bu islemi bende bilmiyordum COST CONTROL Usta sayesinde ögrendim.
Fourpower kardes bende denedim oluyor.Nasil yapildigini görüntülü kayit olarak
yaptim.Bakmak istersen link asagida.
Sagol COST CONTROL ustam.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.