bdp programının formatına göre excli aktarma programı olan varmı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
değerli forumdaki muhasebeci arkadaşlarda maliye bakanlığının beyanname düzenleme programındaki gelir tablosu ve bilanço nun (tek düzen hesap planına göre ) formatına göre
excel de hazırlanmış bir tablosu olan varmı.varsa foruma eklerseniz sevinirim.

bende gelir tablosu ve bilanço var fakat bana bdp programındaki formata göre gerekli.buradan txt formatına çevirerek bdp programına kolayca aktarmak istiyorum.

dosyayı ekleyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
değerli forum arkadaşlarım; bdp programındali formata göre excelde bana gelir tablosu ve bilanço örneği lazım.örneği olan arkadaşlar varsa diğer muhasebeci arkadaşlarda faydalanır.ekleyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
teşekürr ederim.

değerli forum arkadaşlarım bu konuyu el atarsanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Gelir Tablosu örneğini ekledim. txt formatında kaydedip bpd programına yükleyebilirsiniz..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
değerli forum arkadaşlarım; bdp programındali formata göre excelde bana gelir tablosu ve bilanço örneği lazım.örneği olan arkadaşlar varsa diğer muhasebeci arkadaşlarda faydalanır.ekleyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Yapacağınız çalışmaya umarım mesnet olurlar...

Bazı örnekleri aşağıya alıyorum...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
teşekkür ederim.

sayın excel 113 ; verdiğiniz yanıt ve örnekler için teşkkür ederim.vermiş olduğunuz örnekler bir kısmı bende var.benim istediğim beyanname düzenleme prormanın formatı ile aynı olacak
excel de hazırlanmış bir gelir tablosu ve ayrıntılı bilançıo örneği

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
teşekkür ederim

sayın excel 113 ; verdiğiniz yanıt ve örnekler için teşkkür ederim.vermiş olduğunuz örnekler bir kısmı bende var.benim istediğim beyanname düzenleme prormanın formatı ile aynı olacak
excel de hazırlanmış bir gelir tablosu ve ayrıntılı bilançıo örneği

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
bu konuyu silebilirsiniz

anladığım kadarıyla arkadaşlarda bu konu yok.bu konuyu forumdan silebilirsiniz.teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
anladığım kadarıyla arkadaşlarda bu konu yok.bu konuyu forumdan silebilirsiniz.teşekkür ederim.
Sn. ahmet uguz,

Ebyn programınde "Ekler" kısmında "Bilançoya" ve "G.tablosu"na bakarsanız,

ve

bu sayfaya konulan örnekleri 3, 5, yada 14 satır ilavesiyle aynı biçime getirebilirsiniz.

bunda bir fazla bir güçlük yok zaten...

Ancak bir meslektaş olarak şunu söylemeliyim, ben şahsen EBYN programına bu tabloları manuel girmenin, daha sihhatli bir yol olduğu düşüncesindeyim.

Çünkü şakası olmayan bir iş bu, ve bazen fazla otomatik olmak sıkıntı yaşatabilir. Bence...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
teşekkür ederim

sayın excel113 verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim.söylediklerinizde haklısınız.manuel girmek sağlıklı.fakat excelden de faydalanmak daha iyi olurdu.

Excel Vers. ve Dili
2003
hesap sıralaması aynı olan bir gelir tablosu bilanço varsa, exeldeki dosyayı metin sekmeyle ayrılmış formatıyla kaydedip, dosyayı aynı sıralamasına göre yaparsanız tam yerine oturur.