Araç Kilometre Ve Yakıt Takip

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Araç Kilometre ve Yakıt Takip Çalışması
Yapmak istediğim 8 adet aracın günlük,haftalık,aylık ve yıllık kilometre,yakıt,servis,lastik,vize ve sigorta günleri yani kısaca araç takip plaka yazan bölümlerden sürücülere form olarak dağıtıyorum onlarda bana günlük km.ve yakıt alımını tutuyorlar.bende bu formları alıp tekrar buraya işliyorum oradanda akaryakıt ve km tablolarına atıyor ancak rapor almam gerektiğinde tekrar parçalamam gerekiyor.

Benim istediğim ben tekrar formları gireyim tabloyada atsın fakat her aracı toplu olarak ve tek tek km.yakıt.mesai içi ve mesai dışı kullanım,servis km.vize sigorta gibi bilgileri rapor alabileyim

Böyle bir çalışmanın yardımını bekliyorum eminim bu çalışma bir çok orta ölçekli şirketlerin işine yarayacaktır.

İlginize Şimdiden teşekkür ediyorum

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
B sütununda ,Tarih yazılmış olan birleştirilmiş hücreler işi bozuyor.
Birleştirilmiş değilde her satır için tarih girerseniz ,ben veya başka arkadaşlar uğraşabiliriz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Sayın Gizlen çalışma ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim formdaki yatay tarihlerden bahsediyorsunuz herhalde düzeltip tekrar gönderiyorum ilginiz çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Evren bey düzeltmeyi yaptım B sütunun daki birleşmiş hücreleri ayırdım

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Nerdeki veriler(Hangi sayfadaki veriler) raporlanacak bunu dağa net bir şekilde açıklarmısınız.
Eğer AB 001-AB 002 diye giden sayfalardaki veriler raporlancaksa Ordaki birleştirilmiş hücrelerdeki tarihleri düzeltmemişsiniz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
AB 001 - AB 002...........Diye giden sayfalardaki B sütunun daki birleşmiş hücreleri dağıttım 2. rar da var.Eğer tarihleri tek satırda tek tarih olarak isterseniz diğer tarihleri silerim mantığı sürücü günde en az 4 kere işe çıkabiliyo ayrı ayrı kilometre kontrolü yapabilmek

Yapmak istediğim 8 adet aracın günlük,haftalık,aylık ve yıllık kilometre,yakıt,servis,lastik,vize ve sigorta günleri yani kısaca araç takip plaka yazan bölümlerden sürücülere form olarak dağıtıyorum onlarda bana günlük km.ve yakıt alımını tutuyorlar.bende bu formları alıp tekrar buraya işliyorum oradanda akaryakıt ve km tablolarına atıyor ancak rapor almam gerektiğinde tekrar parçalamam gerekiyor.

Benim istediğim ben tekrar formları gireyim tabloyada atsın fakat her aracı toplu olarak ve tek tek km.yakıt.mesai içi ve mesai dışı kullanım,servis km.vize sigorta gibi bilgileri rapor alabileyim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Bu arada sabrınıza ve ilginize hakkaten çok teşekkür ediyorum

Saygılar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Sayın hocalarım lütfen yardım "sabırlıyım sitem etmiyorum" kesinlikle yardım alacağımı biliyorum

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Hangi sayfaları raporlamak istiyorsunuz?
Ve neye göre raporlamak istiyorsunuz?
2 tarih aralığındamı raporlamak istiyorsunuz?
Yoksa belirtilen bir tarih içinmi raporlamak istiyorsunuz?
Açıklayıcı bilgiler olmadan hiç bir şey yapılamaz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
AB 001 - AB 002...........Diye giden sayfalardaki formlarda biriken bilgileri Akaryakıt ve Kilometre tablosuna atıyorum tablodaki bilgileri Örnek; bir süzme yaptığımızı düşünelim bu süzmeden haftayı seçelim Örnek;1.hafta ve bize 1.haftadaki yakıt ve km sonuçlarını versin ve bunları aylık ve yıllık olarak rapor alabilelim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Sonra bir bilgi depomuz olsun bu depo içinde aracın vize,sigorta,servis gibi tarihlerini rapor alabilelim gerçi bu okadar önemli değil bunu daha sonrada halledebiliriz.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Butona basarak userformu açın.
sol tarfataki Listboxta listelenen haftalardan rapor almak istediklerinizi sağ tarftaki listbox'a aktarın.
Sont-ra rapor butonuna basın seçtiğiniz haftalar rapor sayfasında listelenecektir.:cool:
Dosya ekte.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Türkçe
Sayın Evren hakikaten süpersiniz ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim tam istediğim gibi görünüyo ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok teşekkürler.

biraz geliştireyim sonra paylaşıma açalım

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayın Evren hakikaten süpersiniz ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim tam istediğim gibi görünüyo ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok teşekkürler.

biraz geliştireyim sonra paylaşıma açalım
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 / türkçe
Forumda dosya indiremiyorum... link üzerine tıkladığım zaman sayfa beyaz kalıyor en az 10 dosyada denedim.. nedendir?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003
Mrb arkadaşım öncelikle emeğin için şimdiden teşekkür ederim.
Fakat dosyanızı bir türlü indiremiyorum bu konuda da yardımcı olurmusun

bulentkars

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-03-2027
Bu çalışma benmde işime yarıya bilir fakat dosyayı indiremiyırum tekrar yükleyebilirmissiniz rica etsem

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Sayın Evren Gizlen,
Dosyayı indiremiyoruz Lütfen tekrar Gönderirmisiniz..........Teşekkür eder yardımlarınızın devamını dilerim.

Excel Vers. ve Dili
MİCROSOFT EXCELL
mami 67 bey
araç yakıt ve km takip formunu indirmedim yardımcı olurmusunuz