Araç çıkış dönüş kilometre formu.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Merhaba arkadaşlar,
günlük araç çıkış ve dönüş cizelgesi oluşturmam lazım ama bir türlü olmadı.
9 sütun 60 satır dan oluşacak ve 40 adet araç bunların farklı birimlerden görevlendirilmiş şöförleri var. Araçların açıldığı tarihdeki km.si birbirini takip ediyor.
Örneğin: Araç bugün sizin adınıza 123456kmde saat 07:00 de açılıyor 15:00 de yaptığı km. ile 123500 ile kapanıp başka çalışanın 123500 km olarak adına açılıyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Sayın L0007

Değerli security sorunuzu cevaplandırmış ancak,
bir başka arkadaşımıza hazırlamış olduğum dosya ile benzerlik taşıdığı için birkaç güncelleme yapıp sizin dosyanıza uyarladığım çalışmayı alternatif olarak ekliyorum.
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel2003
Yanlız birşey daha var elimizde 20 adet farklı araç, 150 farklı şöför, 10 farklı birimde görevlendiriliyor. Yani farklı farklı saatlerde kendi km.lerini takip edecek ve birimlerine göre olacak.

Excel Vers. ve Dili
EXEL
Sayın L0007

Değerli security sorunuzu cevaplandırmış ancak,
bir başka arkadaşımıza hazırlamış olduğum dosya ile benzerlik taşıdığı için birkaç güncelleme yapıp sizin dosyanıza uyarladığım çalışmayı alternatif olarak ekliyorum.
İnceleyiniz.
arkadaşlar ekteki araç km takip dosyasıçok güzel emeği geçenlerin eline sağlık

öğrenmek istediğim şu:

raporlama yapılmıyor.(data sayfası her katıtta önceki kayıtı siliyor kayıtlar data da dursa rapor alınabilir)

araç çıkış saati.km.si

araç dönüş saati km.

raporlama eklenebilirmi.

teşekürler.

Ekli dosyalar

ozgurpeh

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2027
Evet bu raporlamalar ilave edilirse oldukça kullanışlı bir bir program olur

arkadaşlar ekteki araç km takip dosyasıçok güzel emeği geçenlerin eline sağlık

öğrenmek istediğim şu:

raporlama yapılmıyor.(data sayfası her katıtta önceki kayıtı siliyor kayıtlar data da dursa rapor alınabilir)

araç çıkış saati.km.si

araç dönüş saati km.

raporlama eklenebilirmi.

teşekürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
çıkış km dönüş km güzel aradaki farkı hesaplayıp dökecek hücre eksik yani nekadar km yapmış formülü eklense idi daha iyi idi. ben ekledim ama alt hücreye düşen km hesabını otomatik olarak geçtiği zaman sonuç bölümünde tamamını hücreye otomatik düşen rakam kadar döküyor karşılaştırma yapamadığı için. sıkıntı burada bunu aşamadım. maliye garaj. tşk.