- Excel Vers. ve Dili
- office 2003 kullanıyorum
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23/10/2018
Değerli excel web uzmanları formda bulduğum bir dosyayı kendi çalışmam için düzenledim ama bir şeyi başaramadım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var konu şu A sütünunda sıralı isim listeme açıklama kutusu ekledim ve bu kutulara resim ekledim ama resimlerim açıklama kutusunun boyutu küçük olduğu için çok küçük oldu bende açıklama kutusunu boyutunu büyütmek istedim bunu için öncelikle "açıklama al" diye bir makro çalıştırıyorum sonrasındada "açıklamaları düzenle" diye ikinci bir makro çalıştırıyorum ve kutuların boyutunu ayarlıyorum buraya kadar bir sorun yok aslında ama açıklama eklediğim yaklaşık 400 adet hücre var ve ben bu hücreleri teker teker ayarlamak zorundayım toplu bir ayarlama yapamadım toplu olarak açıklama kutularının boyutunu ayarlama konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ekte bir dosyam var umarım yardımcı olur şimdiden teşekkürler. Not:çalışmamda kullandığım kodlar tamamen siz değerli uzman arkadaşlarım tarafından hazırlanmış kodlardır ben sadece aralarından cımbızladım bunun için ayrıca bu değerli paylaşım sitesini hazırladıklarından dolayı site yöneticilerine ve siz değerli uzman arkadaşlara teşekkür ederim
Ekli dosyalar
-
1.6 MB Görüntüleme: 130