- Excel Vers. ve Dili
- 2003-2007
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Değerli arkadaşım,çok teşekkürlerDosyanız eklidir.
Değerli arkadaşım,Bir alternatif de benden olsun...
Dosyanız ve formüller yenilenmiş, eklidir.
Bilgilerinizi VERİLER sayfanıza girip, Sayfa1 de arama yapabilirsiniz.
Değerli Arkadaşım,
Çok teşekkür ederim.Allah sizden binkere razı olsun.Benim bu çalışmam ülke genelinde 48 bin adet köyü kapsıyor.onun için 200 sayısını 48000 yapacağım ve deneyeceğim.size dönüp bilgi vereceğim.saygılarımla...
değerli arkadaşım,
ilgin ve yardımın için teşekkür ederim.ama olmuyor.sizin dediğinizin olabilmesi için sırası sabit bir liste olması lazım.ancak örneğin ben 9.sıradaki ili,ilçesi ve köyünü ilk sıraya yazdığımda formül çalışmıyor.kaçıncı sırada olursa olsun,il,ilçe ve köy adını yazdığımda köy kodu otomatikman yazılsın istiyorum.umarım açıklamam yeterli olmuştur.peki bunu düşeyara yöntemini kullanarak çözemezmiyiz?
Alternatif olarak ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.
Sn.Numan Şamil,
Korhan Bey cevap vermeden, ben de alternatif bir makro oluşturdum.
Faydalı olursa kullanabilirsiniz.
İşine karışmak gibi olmasın; hata ettimse de Korhan Bey'den özür dilerim.
Sn Turisit
İlginize teşekkür ederim
Formülü makro kaydet yöntemi ile değilde ara bul makrosu V.S. kodlar ile iki sayfadaki veri sırası aynı olmasa bile üç koşul sağlandığında istenen veriyi çekmek için kodlar nasıl olur diye düşünmüştüm
Forumda bulduğum kodları uyarlayarak sanırım olay çözüldü
Yararlanmak isteyen arkadaşlar için örnek dosyayı ekliyorum
iyi çalışmalar
Değerli Arkadaşım,Dosyanız ve formüller yenilenmiş, eklidir.
Bilgilerinizi VERİLER sayfanıza girip, Sayfa1 de arama yapabilirsiniz.
Kolay gelsin...
Korhan Hocam,iş yoğunluğundan fırsat bulup teşekkür bile edemedim,kusuruma bakmayın.Sonsuz teşekkürler ediyor,sevdiklerinizle nice mutlu yıllar diliyorum..saygılarımla...Alternatif olarak ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.