100 den fazla firmanın irsaliye bilgilerini nasıl tek ekrandan yönetebilirim?

Excel Vers. ve Dili
2010
türkçe
Merhaba,

Yaklaşık 100 den fazla firmaya irsaliye kesiyoruz. Ben bu irsaliyelerin carilerini (Örneğin; "Kaya Artemis Otel") gruplandırarak;

Kaya Artemis Otel

Adres: Bu alana adres yazılacak
........................................................................................İrsaliye Tarihi: 06.01.2018

........................................................................................Düzenleme Tarihi: 06.01.2018

Vergi Dairesi: İskitler ........................... Vergi No:12346

Deneme ürün 1
Deneme ürün 2
Deneme Ürün 3

Şeklinde tek bir sayfada yazdırmaya hazır hale nasıl getirebilirim. Bu firmaların carilerini, adreslerni vergi dairesi v.s. hepsini tek seferliğine yazabilirim. Cariyi seçtikten sonra Ürün grubunuda seçerek irsaliye oluşturmak istiyorum.

Özet olarak ben açılır listeden Kaya Artemis Otel'i seçtiğimde "adres,vergi dairesi,vergi no,ve tarihler) otomatik gelecek. Ürün ekle dediğimde ürnleri satırlara yazacak adetlerini yazacağım.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Elbette yapılabilir, istediğiniz ve düşündüğünüzden daha iyisi bile yapılabilir. Muhtemelen sitede benzer konu ve dosyalar da vardır.

Sorunuzu çözmek için öncelikle bir örnek dosya paylaşmalısınız. Dosyanızda bir sayfada irsaliye şablonu, bir sayfada müşteri listesi bir sayfada da ürün bilgileri olursa soruyla ilgilenecekler için kolaylık olur.