DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
.Arkadaşlar excel dosyamda makro ve vba kodları kulladığım zaman filtrele olayı çalışmıyor. Kodlamada baktım her hangi bir locked yok.
Filtre satırım A5:G5 arası.
ne önerirsiniz. İyi günler
Arkadaşlar excel dosyamda makro ve vba kodları kulladığım zaman filtrele olayı çalışmıyor. Kodlamada baktım her hangi bir locked yok.
Filtre satırım A5:G5 arası.
ne önerirsiniz. İyi günler
Arkadaşlar tüm sayfayı koruyan vba kodu ActiveSheet.Unprotect şifre olarakda 123 verdim ActiveSheet.Unprotect 123 bu kod tüm sayfayı koruyor ben sadece belirli hücreleri korumasını istiyorum. Aktif sayfada A3:A65536 - B3:B65536 aralığını koruyacak A2,B2,C2........S2 ye kadar olan filtreleri engellemeyecek bi çözüm arıyorum.
Üstadım ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Teşekkür ederim
Sorman gereken bir olay daha var. Ben bu dosyanın bi benzerini başka bir dosyaya da uyguladım fakat benim süz yine çalışmıyor. Burada bana yaptığınız işlemleri zahmet olmazsa anlatırmısınız. Uygulamaya çalıştığım dosya ekte mevcuttur. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.