• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Zimmet, depo takip programı

Excel Vers. ve Dili
Office 2010Türkçe
Öncelikler kolay gelsin,
Ekte zimmet programı olarak bir döküm gönderdim.
Ancak, bazı sıkıntılarım var.
1- Forma ve Listeye 3 adet daha veri eklemek istiyorum.
-Teslim Tarihinden sonra, Adı soyadı, İade Tarihi ve Açıklama kısmını eklemek istiyorum.
2- Form kısmında Rapor Oluştur ya da Zimmet Oluştur dediğimde Sıra No kısmı yerine seri numarası yazılıyor, açıkçası kayma oluyor ama iki kısımda da oluyor.
3- Zimmet oluştur dediğimde, Yazdırdığım sayfada Teslim edenin Bilgileri gibi teslim Alanın bilgilerinin de karşı tarafına yazılması ve Teslim eden sabit olacak ancak teslim alan farklı olarak zimmet dediğimde kim seçildiyse onun adının çıkması,
4- Zimmet oluştur dediğimde, Yazdırdığım sayfada Teslim edenin Bilgileri ve teslim Alanın bilgilerinin üstünde "Yukarıda sıra ve seri numarası, adı, özellikleri, nereye veya kime verildiği yazılı olan demirbaş, makine ve cihaz teslim edilmiştir. Kullanıcı kendi kusuru sonucunda doğacak zararları tanzim etmeyi kabul eder. Tarih." yazılması.
5- Rapor oluştur dediğimde 2-3 sayfaya ayrılan yazıların üstünde Başlık kısmının her sayfada çıkması,
6- Rapor Oluştur dediğimde, bütün başlıkların yazıcıdan çıkması,
7- Zimmet Oluştur dediğimde, Sıra no, Seri no, Malzeme türü, Marka, Model, Demirbaş no, Teslim tarihi kısımlarının yazıcıdan çıkması,
8- Rapor ve zimmet oluştur dediğimde başlık kısmında "Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Rapor yada Zimmet yazılması mümkün müdür? Başka birşey yazıyor değiştiremiyorum.

Acil olarak ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

yarım edecek kimse yok mu acaba ya da ben yanlış yerde mi arıyorum yanıtı?

Arkadaşlar yanlış yere yazdıysam söyleyin de başka bir yere yazayım.

Emeğe saygı Çok teşekkürler

Geri