- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft® Excel® Microsoft 365 için MSO 64 bit
Merhaba kıymetli excel ailem.2013-2014-2015-2016-2017 yıllarında üretilen malzeme listeleri ile aynı yıllarda tüketilen malzeme listelerini rapor eolarak çektim.yıl ortalaması 50 000 satır giriş ve 75 000 çıkış var.Bu 5 yıl ( 2013-2014-2015-2016-2017 ) olarak bakıldığında bayağı yüklü bir veri oluyor.
Burada formüllerle çalışmak zor oluyor.Düşeyara ile malzeme kodlarını kod taratıp sonuca ulaşmak kasıyor.Ayrıca giren ve çıkandan kalan bakiyeyi bulmak için çoketopla formülünü kullanmam gerekiyor bu da bayağı kasıyor.Dosyayı yükleyeceğim ama ön bilgi olarak MAKRO ile bu sorun ortadan kalkarmı ? Bana yardımcı olabilecek bir dost-usta varmı ? Fikriniz nedir ? Teşekkurler.
Burada formüllerle çalışmak zor oluyor.Düşeyara ile malzeme kodlarını kod taratıp sonuca ulaşmak kasıyor.Ayrıca giren ve çıkandan kalan bakiyeyi bulmak için çoketopla formülünü kullanmam gerekiyor bu da bayağı kasıyor.Dosyayı yükleyeceğim ama ön bilgi olarak MAKRO ile bu sorun ortadan kalkarmı ? Bana yardımcı olabilecek bir dost-usta varmı ? Fikriniz nedir ? Teşekkurler.