Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yinelenenleri kaldır butonunu kullanmadan formül ile yinelenenleri kaltırmak
Ekte bulunan excel tablosunda tablo 1'de bulunan verileri yinelenenleri kaldır seçeneğini kullanmadan formül ile otomatik olarak tablo 2'deki gibi oluşturmak isityorum. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Ömer Bey,
size bir sorum daha olacak.
bir hücreye üretim işleminden birini yazdığımda karşı hücreye otomatik olarak giren ve çıkan kalınlıklarını yazdırabilir miyiz.
örneğin; f1 hücresine "dolgu" yazdığımda giren kalınlıkları (g1 hücresinde 1,2), (h1 hücresinde 1,5) şeklinde gösterebilecek formül oluşturabilir misiniz.
Dolgu yazdığınızda gelmesi gerekn bir'den fazla sonuç var ama.
Mevcut belgeye göre; 6 adet satırda Dolgu kelimesi var.
Bunlardan hangisinin getirileceğini nereden bileceğiz?
Bence gönderdiğim belge üzerinde detaylı düşünerek sayfa tasarımını yapıp,
şu hücrede şunu, bu hücrede bunu yapmak istiyorum derseniz elbette çözüm bulunur.
Ömer Bey,
sarı renkli hücreye dolgu yazdığımda giren kalınlıkları karşı hücrelere yazmasını istiyorum
veryi sol taraftaki tablo 1'den almasını istiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.