• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yıllık izin süreleri

Sayın halit3,

Üstadım sizi unuttuğumu sanmayın. Sizler herhangi bir yarar beklentisi olmadan hepimize karşılıksız yardım eden, eğiten, ümitsiz olduğumuz durumlarda ümidimiz, karamsar olduğumuz anlarda bizleri aydınlatan, ışık olan gönül dostlarımızın en başta gelenisiniz. Katkılarınız için içten teşekkürler.

İstanbul'dan Ankara'ya selâm ve sevgiler. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç dolu hayırlı bir yeni yıl dilerim.

Saygılarımla,

Birde şu şekilde dener misiniz?
Kod:
=EĞER(ETARİHLİ(B1;BUGÜN();"y")<1;"izin hak etmedi";EĞER(VE(ETARİHLİ(B1;BUGÜN();"y")>=6;ETARİHLİ(B1;BUGÜN();"y")<=14);20;EĞER(ETARİHLİ(B1;BUGÜN();"y")>14;26;EĞER(ETARİHLİ(B1;BUGÜN();"y")<=5;EĞER(YADA(ETARİHLİ(A1;BUGÜN();"y")<=18;ETARİHLİ(A1;BUGÜN();"y")>=50);20;14)))))

buda olmadı.

Ne yaptığınızı bilmiyorum 9 nolu mesajda yapmanız gerekenleri yazdım.
Ayrıca profilinizde de excellin hangi sürümünü kullandığınızda yazmıyor.

D2 hücresine aşağıdaki formülü uyguluyacaksınız.
Kod:
=hakedisbul(B2;A2;C2)

not. bu uygulama ile ilgili olarak makro güvenlik düzeyi orta veya düşük olmalı

sayın halit3 2003 office kullanıyorum.Uarladım f11 le modüle yapıstırıdm kaydettim ama sonuc 26 vermedi yasa göre

sayın othara;
eğer halit3 beyin k.t.fonksiyonuna ilişkin kod'u bir modüle yerleştirdi iseniz ve d1e de =hakedisbul(b2;a2;c2) şeklinde yazıp da sonuç alamadığınız a b c deki tarihleri buraya ekler misiniz? Ayrıca ben erdal bey'in kod'unu da uyguladım sonuç alamadığım bir dizilişi bulamadım.
Her iki arkadaşıma da teşekkürlerimi sunarım.

01.01.1949 -10.10.2007-31.12.2014- 20

dogum tarihi- işe giriş tarihi-bugun - izin aslında 26 olması lazım ama olmuyr.

sayın halit3 2003 office kullanıyorum.Uarladım f11 le modüle yapıstırıdm kaydettim ama sonuc 26 vermedi yasa göre

İşe başlama tarihine ne yazıyorsunuz?
doğum tarihine ne yazıyorsunuz?
tarih kısmına hangi tarihi yazıyorsunuz?

bunları buraya yazın ve ulaşmak istediğiniz değeri de yazın birde biz bakalım.

ayrıca profilinize de excellin hangi sürümünü kullanıyorsanız yazın bakın burada bir çözüm daha var ama o çözüm de ofis 2007 ve üzerinde çalışıyor.

kullanmış olduğunuz tablonuz nasıl bir biçimde bilmiyorum ama benim kullandığım dosya ektedir. bütün yılları kümülatif olarak görebilir, hangi yıldan kaç gün kaldığını öğrenebilirsiniz.
SADECE YEŞİL ALANLARA GİRİŞ YAPINIZ, KIRMIZI ALANLARA VE GİZLENMİŞ ALANLARA DOKUNMAYINIZ.
http://s3.dosya.tc/server28/lNLVVs/YILLIK_Z_N.xlsx.html

bundada yası dikkate almıyor mesala il kişinin dogum tairhini 1950 yapın deneyin

bunları yazarmısınız.

bunları buraya yazın ve ulaşmak istediğiniz değeri de yazın birde biz bakalım.

ayrıca profilinize de excellin hangi sürümünü kullanıyorsanız yazın bakın burada bir çözüm daha var ama o çözüm de ofis 2007 ve üzerinde çalışıyor.

a2 b2 c2 hücresine
dogum tariih işe giriş bugun(baz
01.01.1950 10.10.2007 31.12.2014 d hücresine izin h akkını

a2 b2 c2 hücresine
dogum tariih işe giriş bugun(baz
01.01.1950 10.10.2007 31.12.2014 d hücresine izin h akkını

7 yıl 2 ay dan birazcık fazla kıdemi var
yaşıda elliden fazla

Bu verilerinize göre sonuç 20 çıkıyor.

hizmet yılı 6 ile 14 yıl (bunlar dahil) arasında olanlara 20 gün izin veriyor böyle olmayacakmı

bundada yası dikkate almıyor mesala il kişinin dogum tairhini 1950 yapın deneyin

sayın othara, burada dikkate alınmayan tek şey 18 yaş altı çalışanlar için, bir sonraki mesajımda onuda ekledim.

01.01.1949-10.10.2007- bu hesap ta 26 gün izin çıkmaz 20 gün izin çıkar.
halit beyin yaptığı işlem doğru. 15. yıldan itibaren 26 hesaplanır.

Geri