DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
DÜŞEYARA formülünü araştırınız.
Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir
arkadaşlar ekte gönderdiğim exelde veri satırına x koyduğumda o satırdaki verilerin izin kağıdındaki ve yıllık izin belgesindeki ilgili hücrelere gitmesini nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
O Dosyada
Eksik Vardı
Düzeltildi
arkadaşlar formüllerle değilde makro ile çözmek istiyorum olayı.VERİ sayfasının sağına bir buton koyulduğunu düşünün. Adı da oluştur olsun. Ven veri sayfasında kişi listesinin başına x koyup sadece ne amaçla çıktığını ve çıkış tarihini yazayım. o butona bastığımda veriler otomatik 2. sayfaya geçsin istiyorum. böyle bişey mümkün değil herhalde ki gelen bütün cevaplar düşeyara formülü üzerine. yine de emeğinize sağlık. O kadar düşünmüş emek vermişsiniz. çok sağolun
Merhaba;
Dosya çözümlenmiş ama Özel mesajınıza istinaden hazırladığım ek alternatif olsun.
(İZİN KAĞIDI sayfasına geçtiğinizde makro tetiklenecek.)
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Tablonuzdan "2 iki nüsha izin kağıdı formu çıkardığınız" anlamını çıkardım. Bu yüzden seçilen veriyi iki tarafada yazdırdım.
Eğer isteğiniz bu değilse daha net bilgi verin.
1-veri sayfasında A sütununda kaç adet seçim yapacaksınız? (eğer Bir seçim yapacaksanız neden izin kağıdı sayfasında 2 tablo var?.)
2-Eğer birden fazla seçim yapacaksanız ve izin kağıdı sayfasında her seçim bir tabloya yazılacaksa Bu tabloları çoğaltacakmısınız? yada bir değer değiştirici ile sıra ile mi tablolara alacaksınız.
3-son sayfanıza hangi veri gelecek? (tek seçim yaparsanız mesele yok. ama birden fazla seçim yapılırsa ne olacak?)
4-Tablo yada tablolarda karşılığı olmayan verileri manuel mi gireceksiniz.
5-işbaşı tarihi nasıl düzenlenecek? (resmi tatil yada cumartesi-pazara denk gelen işbaşı tarihi ne olacak?)
vs... vs..
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Öncelikle eklediğim dosyanın üzerinde çalışılması gerekiyor.
Size fikir vermesi açısından mevcut tablo üzerinde yapılabilecekleri belirttim.
Birçok bilinmeyen var. Bunlar belirginleşirse tablo kullanılabilir hale gelir.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.