• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıllık izin hakediş tarihi

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2016
SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar benim sorunum eklemiş olduğum örnekte de belirttiğim gibi,izin tablosunda izin hakediş tarihi ile ilgili bu konuda yardımcı olurmusunuz .excel forumda neredeyse bütün konuları gezdi ama ya atladım yada bulamadım.bir haftadır uğraşıyorum.ustalardan yardım bekliyorum.

Ekli dosyalar

Dosyada renkli hücreleri inceleyin.

Ekli dosyalar

sayın halit bey ilginize teşekkür ederim ,çalışmanıza cevap vermeme gibi bir lüksüm yok, dünden beri tabloda yapmış olduğunuz değişikleri çözmek için çabaladım elinize sağlık: istediğimden farlı çözümler sunmuşsunuz ,onlarıda tabloda kullanıcam ,lakin birde benim istediğim çözüme ulaşabilseydim kafama takılı kalmayacaktı .birde sizden ricam koymuş olduğunuz buton 1600 rakamında öte gitmiyor özelliğimi böyle ,yoksa 1600 sayısından öte geçebiliyormu.bende buton eklediğimde butonlar dik duruyor bir türlü yataya çeviremedim.çalışmalarınızda başarılar dilerim,her türlü önerinize açığım.saygılarımla.

Butonun üzerine sağ tıklayın açılan menüde En büyük değer satırındaki değeri istediğiniz sayıya kadar artırın olacaktır.

sayın halit bey ilginize teşekkür ederim ,çalışmanıza cevap vermeme gibi bir lüksüm yok, dünden beri tabloda yapmış olduğunuz değişikleri çözmek için çabaladım elinize sağlık: istediğimden farlı çözümler sunmuşsunuz ,onlarıda tabloda kullanıcam ,lakin birde benim istediğim çözüme ulaşabilseydim kafama takılı kalmayacaktı .birde sizden ricam koymuş olduğunuz buton 1600 rakamında öte gitmiyor özelliğimi böyle ,yoksa 1600 sayısından öte geçebiliyormu.bende buton eklediğimde butonlar dik duruyor bir türlü yataya çeviremedim.çalışmalarınızda başarılar dilerim,her türlü önerinize açığım.saygılarımla.

Sayın Polis-53 cevap vermiş bende tekrarlıyım.

Kaydırıcı düğmenin üzerine mause ile sağ tıkla ve denetimi biçimlendir i seç En büyük deger. yazan yeri 0-30000 arası değiştirebilirsiniz.

Diğer taraftan form nesnelerinin içinde bu kaydırıcı düğmenin iki çeşidi var birisi dik diğeri yatay bir araştırın.

polis- 53 ve halid3 beyler teşekkürl ederim ilginize .dediklerinizi buldum ve uyguladım..

Geri