• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yıl içinde mesai günü tarihi bulma

sward175

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Microsoft Office Professional Plus 2016
Herkese selamlar,

Örnek: 2014 yılı içinde her ayın kaçıncı günü pazartesi ile cuma günü arasında olduğunu bulmamız için bir formül yapılabilir mi?

Saygılarımla,
sward175

Merhaba,

Bulunca ne olacak? herhalde bunlar bir yere yazılacak. Yazılacak ta nereye?

örnek dosya ile sorunuzu desteklerseniz belki anlaşılması daha kolay olur.

Sayın : Necdet hocam,

Her ayın aynı tarihinde bilgisayardan saatli olarak veri alınacak bununda pazartesi cuma aralığında olması gerekli sorumu sorduktan sonra 2014 takvimini araştırdım ve ayın tüm günlerinin de tatil günlerinde olduğunu gördüm bu halde tatil günlerine en az gelecek şekli ile bulunabilir mi,
saygılarımla,
sward175

Merhaba,

Anlamıyorum ki ne dediğinizi? Belki tuttururum diye bir dosya ekliyorum, inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Sayın Necdet Hocam konuya dahil oldum kusura bakmyın ancak örneği 2003 formatında ekleyebilir misiniz? Bende "#AD?" hatası verdi.

Necdet Hocam, Günaydın kolay gelsin,

Konuyu şu şekli ile anlatayım.
Bilgisayarda bir program var bu programdan 2014 yılı içinde her ay veri çekilecek, örnek her ayın 21. günü yada 25. günü yada 28. günü saat 15:00' da bu tarihin iş gününe gelebilme olasılığını araştırıyorum.

Saygılarımla,
sward175

Sayın Necdet Hocam konuya dahil oldum kusura bakmyın ancak örneği 2003 formatında ekleyebilir misiniz? Bende "#AD?" hatası verdi.

Merhaba,

Dosyayı 2003 formatında önceki mesajıma ekledim. Yalnız : İŞGÜNÜ Fonksiyonu Analysis ToolPark add-in install edildiğinde kullanıma hazır hale gelir.

Necdet Hocam, Günaydın kolay gelsin,

Konuyu şu şekli ile anlatayım.
Bilgisayarda bir program var bu programdan 2014 yılı içinde her ay veri çekilecek, örnek her ayın 21. günü yada 25. günü yada 28. günü saat 15:00' da bu tarihin iş gününe gelebilme olasılığını araştırıyorum.

Saygılarımla,
sward175

Eklediğim dosyadaki İŞGÜNÜ fonksiyonunu kullanarak bu bilgilere erişebilirsiniz.

Sayın : Necdet Hocam,
Yardımlarınız için teşekkür eder işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Saygılarımla,

sward175

Geri